Valitse sivu

Kolabackenin katualueiden rakennustyöt siirtyvät seuraavaan vaiheeseen viikolla 26. Jalankulku- ja pyöräily- sekä ajoneuvoliikenne siirretään kokonaisuudessaan kiertotielle alueen pohjoispuolelle. Liikenteen siirto toteutetaan 26.–28.6.2024.

Kolabackenin hanke sijaitsee Kirkkonummen itäosassa, Sundsbergin alueella ja käsittää Sundsbergintien uudistamisen sekä yritystonteille johtavat uudet kadut Energiarinteen, Energiatien, Energiakujan ja Sundsbergin yritystien. Urakan toteuttaa Louhintahiekka Oy ja työ sisältää maan stabilointia, louhintaa, katurakenteiden parantamista ja rakentamista sekä kunnallistekniikan rakentamista ja saneeraamista. Suuremmat urakan louhinnat on tehty, mutta pienempiä louhintoja tehdään tarvittaessa arkisin klo 7–18 välisenä aikana.

Sundsbergintien uudistamistyö aiheuttaa merkittäviä liikennejärjestelyjä ajoneuvoliikenteelle sekä jalankulku- ja pyöräilyliikenteelle. Kiinnitäthän erityistä huomiota muuttuviin liikennejärjestelyihin ja noudatat työmaaopastuksia. Käytä mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoisia reittejä.  Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Hankkeen tavoitteena on, että Sundsbergintie on uudelleen asfaltoituna 30.10.2024 mennessä, jolloin myös liikenne palaa uudistetulle Sundsbergintielle.

Koko hanke valmistuu 30.9.2025 mennessä.

Urakoitsijan yhteyshenkilöt:

Iivari Kanto

Louhintahiekka Oy

puh. 044 901 0292

iivari.kanto@louhintahiekka.fi

Jani Nyman

Louhintahiekka Oy

puh. 050 414 1510

jani.nyman@louhintahiekka.fi