Valitse sivu
Etusivu / Työ ja yrittäminen / Ajankohtaista / Tapahtumat / Kirkkonummen Rekryfestarit
kirkkonummi

Kirkkonummen Rekryfestarit

Rekryfestareista yleisesti

Rekryfestareille kerätään työnantajia, joilla on tarpeita palkata uusia työntekijöitä, työnhakijoita sekä työllisyyspalveluiden parissa toimivia palveluntarjoajia. Paikalla olevat oppilaitokset esittelevät kouluttautumismahdollisuuksia, jotka edistävät työtä vailla olevien työnhakuvalmiuksia tai mahdollistavat jopa alanvaihdon. Rekryfestareilla kerrotaan myös yrittäjäksi ryhtymisen mahdollisuuksista siitä kiinnostuneille.

Kirkkonummen Rekryfestarit on järjestetty vuodesta 2019 alkaen jo viisi kertaa. Kirkkonummen Rekryfestareilla on ollut mukana rekrytoivia työnantajia, työnhakijoita, työllisyyspalveluiden tarjoajia ja oppilaitoksia. Festareilla on kerrottu myös yrittäjäksi ryhtymisestä ja kevytyrittäjyyden mahdollisuuksista. Tapahtuman ohjelmaan kuuluvat myös mielenkiintoiset tietoiskut ajankohtaisista aiheista ja käytettävissä olevista työllisyyspalveluista.

Tapahtumassa on ollut muun muassa ständejä ja tietoiskuja työnhausta, opiskelusta, yrittäjyydestä. Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla on ollut myös mahdollisuus tavata toisiaan ja keskustella työllistymismahdollisuuksista.

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittaudu mukaan: https://kirkkonummi.fi/kirkkonummen-rekryfestarit-tulevat-taas-syksylla-kutsumme-organisaatiot-mukaan-verkostoitumaan/

Lisätietoja
Catharina Sunnari
työllisyyskoordinaattori
040 1269 860
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi