Valitse sivu

Kirkkonummen kunta on hyväksytty Suomen Uusyrityskeskukset ry:n varsinaiseksi jäseneksi eli toteuttaa jatkossa alkavan yrittäjän neuvontapalveluja uusyrityskeskus-konseptin mukaisesti. Suomen Uusyrityskeskukset ry on yhteisjärjestö 35 paikalliselle ja alueelliselle Uusyrityskeskukselle ja yrityspalvelutoimijalle, jotka tarjoavat maksutonta yritysneuvontaa kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Suomen Uusyrityskeskukset ry tukee paikallisia keskuksia laadukkaan ja ammattitaitoisen yritysneuvonnan järjestämisessä sekä toimii alkavan yrittäjyyden edunvalvojana. 

Kirkkonummen kunta huolehtii yritysneuvontapalveluista sekä yrittäjyyttä pohtiville, yritystä perustaville, alkaville yrittäjille että pidemmälle ehtiville yritystoimintaansa kasvattaville ja laajentaville yrityksille. 

Alueen yrittäjyyden ja elinvoimaisuuden edellytyksiä edelleen parantaakseen Kirkkonummen yrityspalvelut tekee tiivistä yhteistyötä työllisyysalueen muiden kuntien, Vihdin ja Siuntion, kanssa sekä laajempaa alueellista yhteistyötä Länsi-Uudenmaan kuntien sekä pääkaupunkiseudun kuntien ja kaupunkien kanssa. 

– Kuntamme on juuri liittynyt osaksi Suomen Uusyrityskeskusverkostoa yhdenmukaistaaksemme palvelulupaustamme muualla Suomessa jo pitkään tunnetuksi tulleen brändin alle, lisää kunnanjohtaja Virpi Sailas

– On hienoa, että Kirkkonummi on kiinnostunut asiakaslähtöisten yrityspalveluiden kehittämisestä ja lähtee mukaan laatusertifioituun konseptiimme. Laadukas ja maksuton yritysneuvonta madaltaa yrittäjyyden kynnystä ja synnyttää elinvoimaisempia yrityksiä – tällä tavoin myös kunnan elinvoimaisuus kasvaa, toteaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Piia Malmberg

Lisätietoja: 

Suomen Uusyrityskeskukset ry, toimitusjohtaja Piia Malmberg
piia.malmberg@uusyrityskeskus.fi, puh. 044 0309 850 

Kirkkonummen kunta, kunnanjohtaja Virpi Sailas 
virpi.sailas@kirkkonummi.fi, puh. 040 528 9558