Valitse sivu
Etusivu / Varhaiskasvatus ja opetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus / Asukaspuistot
kirkkonummi

Asukaspuistot

Kirkkonummella on kolme asukaspuistoa; Veikonvintti Veikkolassa, Piennarpiha Masalassa ja Asukaspuisto Fyyri keskustassa. Asukaspuistoissa järjestetään avointa varhaiskasvatustoimintaa kotona hoidettaville alle kouluikäisille lapsille sekä perheille.

Asukaspuistot ovat avoimia ja maksuttomia lapsiperheiden kohtaamispaikkoja, jonne lapset ja huoltajat ovat tervetulleita oman aikataulun mukaan viettämään aikaa ja tapaamaan muita perheitä. Asukaspuistoissa järjestetään perheille myös yhteistä ohjattua toimintaa. Lapset osallistuvat asukaspuistotoimintaan yhdessä huoltajan tai muun aikuisen kanssa.  Asukaspuistoista saat tietoa myös alueen muista lapsiperhetoimijoista.

Avointa varhaiskasvatustoimintaa ohjaa Kirkkonummen varhaiskasvatussuunnitelma. Toimintaa suunnitellaan, toteutetaan, arvioidaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Lasten ja vanhempien toiveilla, tarpeilla ja ideoilla on suuri merkitys avoimen varhaiskasvatustoiminnan kehittämisessä.

Tietoa asukaspuistojen viikko-ohjelmasta löytää Instagramista @kirkkonummenasukaspuistot ja  asukaspuistojen omilta Facebook-sivuilta.

 

Puistoruokailu koulujen loma-aikana 3.6. – 7.8.2024

Asukaspuistoissa on tarjolla kesällä maksuton puistoruokailu koulujen loma-aikana 3.6.- 7.8.2024.  

Asukaspuistoruokailu on tarkoitettu asukaspuiston asiakasperheiden alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Ruokaa jaetaan klo 10.45 alkaen niin kauan kuin sitä riittää, kuitenkin enintään klo 11.30 asti.  

Tarjolla on ainoastaan lämmin ruoka (ei lisukkeita, leipää, juomaa). Ruoka on laktoositonta. Omat ruokailuvälineet tarvitaan (haarukka, veitsi, lusikka, lautanen, muki) mukaan, ruokailuvälineet pestään kotona. Kesällä ruoka jaetaan ja syödään ulkona.  Ruokalista on nähtävissä Jamix.fi- palvelussa heinäkuun 2024 loppuun asti.

Perhepäivähoidon ja avoimen
varhaiskasvatuksen esihenkilö:

Hanna Leivo
040 126 9662

Poikkeavat aukioloajat:

Kaikki asukaspuistot ovat suljettu 13.5.24 kehittämispäivän takia

Asukaspuisto Fyyri on poikkeuksellisesti avoinna klo 9-15 vapunaattona (30.4), helatorstain aattona (8.5) sekä juhannuksen aaton aattona (21.6).