Valitse sivu
Etusivu / Kunta / Tietoa Kirkkonummesta / Tietoa taloudesta / Laskutusosoitteet
kirkkonummi

Laskutusosoitteet

Kirkkonummen kunta (Y-tunnus 0203107-0) vastaanottaa ensisijaisesti laskuja sähköisesti

Kirkkonummen kunnan verkkolaskuosoite
Kirkkonummen kunta
003702031070 
Verkkolaskuoperaattori: CGI 
Välittäjätunnus: 003703575029

Kirkkonummen veden verkkolaskuosoite
Kirkkonummen kunta/Kirkkonummen Vesi
003702031070101 
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

Viitteenä tulee olemaan tilaajan ilmoittama kustannuspaikan, kohteen tai projektin numero. Tämän perusteella lasku ohjataan oikeaan yksikköön ja ilman tarvittava tieto laskun käsittely viivästyy.

Toimittajaportaalin kautta voi lähettää sähköisiä laskuja jos omat järjestelmät ei siihen pysty, tarkemmat ohjeet alla.

Laskutusohjeet 

Lasku tulee osoittaa Kirkkonummen kunnalle tai Kirkkonummen vedelle.

Pyydämme lisäksi huomioimaan, että voimassa oleva laskutusosoite tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli laskun kuvalta ei löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. Asiakkaan tulee huolehtia, että tilaajat antavat oikeat laskutusosoitteet toimittajille ja toimittajien tulee päivittää tiedot asiakasrekistereihinsä. Puutteellisin laskutusosoitetiedoin olevat laskut tullaan jatkossa palauttamaan lähettäjälle. 

Toimittajaportaali
Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Toimittajaportaalin kautta on mahdollista tehdä ja toimittaa laskuja sähköisessä muodossa ja välttää paperisesta laskutuksesta aiheutuvat toimituskulut. Jos käytössänne on ollut laskuportaali, tulee se muuttumaan operaattorin vaihdon yhteydessä toimittajaportaaliin. Uusi toimittajaportaali löytyy osoitteesta https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Rekisteröityäksenne toimittajaportaaliin, ottakaa yhteyttä Sarastian asiakaspalveluun https://www.sarastia.fi/lomakkeet/laskuportaalin-tukipyynto/. Suosittelemme tutustumaan ensimmäisellä kirjautumiskerralla toimittajaportaalin käyttöohjeeseen, joka löytyy osoitteesta http://www.sarastia.fi/ohjeet-laskuttajalle. 

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin.  

Lisätiedot laskujen käsittelystä
ostoreskontraa hoitaa Sarastia Oy. Lisätietoja laskujen käsittelystä antaa Sarastian valtakunnallinen asiakaspalvelu, jonka yhteystiedot ovat:

www.sarastia.fi/asiakaspalvelu (sähköinen palvelupyyntö)
Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero 020 6399 400, ma-pe klo 8-16.

Yleiset laskumerkintävaatimukset löytyvät Verohallituksen verkkosivuilta verohallinnon ohjeista.

Operaattorin vaihtuessa laskutusosoitteiden välittäjätunnus muuttuu. OVT-tunnukset muuttuvat siten, että TE-alku jää tunnuksista pois. Huomioittehan tämän muuttaessanne sekä verkko- että paperilaskujen osoitteita. TE-alku tulee poistaa myös laskun kuvalta.

Tarvittaessa voi käyttää paperilaskuosoiteita:

Kirkkonummen kunnan paperilaskuosoite
Kirkkonummen kunta
003702031070 
PL 299
02066 DOCUSCAN

Kirkkonummen veden paperilaskuosoite
Kirkkonummen kunta/Kirkkonummen Vesi
003702031070101 
PL 299
02066 DOCUSCAN