Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Vapaa-aika ja harrastukset / Musiikkiopisto
kirkkonummi

Musiikkiopisto

Tervetuloa Kirkkonummen musiikkiopistoon!

Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikinopetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille musiikinharrastajille. Opetus luo edellytykset rohkeaan, luovaan ja monipuoliseen musiikin tekemiseen sekä antaa valmiudet musiikin ammattiopintoihin hakeutumiseen.

Opetusta annetaan pääsääntöisesti Villa Hagassa, osoitteessa Virkatie 5, 02400 Kirkkonummi. Villa Haga kartalla.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024 – 2025 Kirkkonummen musiikkiopistoon on 6.4. klo 10 – 18.5.2024.

Musiikkiopiston instrumenttiopintoihin otetaan uudet oppilaat ilmoittautumisjärjestyksessä joko yksilö- pari- tai ryhmäopetukseen. Kaikki soitto-opintoihin haluavat ilmoittautuvat jonokurssille. Ilmoittautumisessa pyydämme kaksi instrumenttitoivetta ja lisätietoja-kohtaan mahdolliset aikaisemmat soitto-opinnot. Musiikkiopisto muodostaa yksilöpaikat sekä pariopetus- ja ryhmäopetuspaikat. Ilmoitus myönnetystä oppilaspaikasta lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille kesäkuun alussa. Voit tutustua musiikkiopiston opetussuunnitelmaan opiston verkkosivuilla.

Oppilasvalinta 2024 on valmis ja ilmoittautuneet ovat saaneet tiedon sähköpostitse toukokuussa. Ilmoittautuneet, joita emme tässä vaiheessa pysty ottamaan oppilaaksi, ovat jonossa vapautuville oppilaspaikoille. Ilmoittautuminen on voimassa vuoden 2025 helmikuun alkuun saakka. Ilmoitamme mahdollisesta vapautuvasta oppilaspaikasta sähköpostilla.

Varhaisiän musiikinopetuksen muskariryhmiin oppilaat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisesta tulee automaattinen vahvistusviesti antamaanne sähköpostiosoitteeseen.  

Kurkistus Kirkkonummen musiikkiopistoon

Opistojen Tapahtumakalenteri kevät 2024

Seuraa musiikkiopistoa Facebookissa

Seuraa musiikkiopistoa Instagramissa

Musiikkiopiston toimisto

Käyntiosoite Kirkkotallintie 1 A, toinen kerros, 02400 Kirkkonummi
Musiikkiopiston toimisto kartalla.

Toimisto avoinna sopimuksen mukaan lukukausien aikana.

Postiosoite PL 20, 02401 Kirkkonummi

Puhelin 040 126 9312

Asiakaspalvelu avoinna puhelimitse ti ja to klo 13-16 040 126 9312 lukukausien aikana.

Sähköposti
opistot@kirkkonummi.fi