Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Vapaa-aika ja harrastukset / Liikunta / Uimahalli / Uimahallin tapahtumat

Uimahallin tapahtumat

Tältä sivulla löydät ajantasaista tietoa uimahallilla olevista tapahtumista.

Vesipeuhu joka lauantai 12.15-17.00

Lauantaisin uimahallilla järjestetään vesipeuhu-tapahtuma. Tapahtumassa pääset kokeilemaan mm. suosittua liaaniköyttä, monia erilaisia vesileluja sekä jättirenkaita. Tervetuloa mukaan pelkällä sisäänpääsymaksulla!

Vesidisco talvilomalla

Uimahallissa järjestetään koko perheelle suunnattu Vesidisco-tapahtuma Talvilomaviikolla (vko 8). Tapahtumassa paljon erilaista toimintaa sekä allastiloissa, että muissa tiloissa. Päivitämme tarkemmat aikataulut ja ohjelman lähempänä.

Tuu ja Tee: Liikuntaa! elokuussa 2023

Tervetuloa tutustumaan nuoriso- ja liikuntapalveluiden sekä kansalaisopiston liikuntaryhmien syksyn tarjontaan. Tapahtumassa pääset tutustumaan tulevan kauden liikunnanohjaustunteihin. Tapahtuman jälkeen seuraavana päivänä alkaa ilmoittautuminen nuoriso- ja liikuntapalveluiden syksyn kursseille.

Voit osallistua, vaikka päivän kaikkiin näytetunteihin veloituksetta (osallistuminen allastiloissa tapahtuvaan toimintaan vaatii uimahallin sisäänpääsymaksun)! Voit vapaasti valita kiinnostuksen ja aikatauluun sopivat tunnit. Tapahtuma on kaikille avoin. Päivitämme tarkemmat aikataulut ja ohjelman lähempänä.

Uutinen: https://www.kirkkonummi.fi/tuu-ja-tee-liikuntaa-uimahallilla-tiistaina-158

Aquamania syyslomalla

Uimahallissa järjestetään koko perheelle suunnattu Aquamania-tapahtuma syyslomaviikolla (vko 42). Tapahtumassa paljon erilaista toimintaa sekä allastiloissa, että muissa tiloissa. Katso tapahtuman tiedot täältä: tapahtumakalenteri

Tunnelmauinnit joulukuussa

Tunnelmauinti-tapahtumat järjestetään jälleen kaikkien iloksi kaksi kertaa viikossa koko joulukuun. Tapahtumassa pääset nauttimaan himmennetyn valaistuksen ja allasvalojen tuomasta tunnelmallisuudesta yhdistettynä joulumusiikkiin. HUOM! Tunnelmauinnit ovat maksuttomia, mutta vaativat uimahallin sisäänpääsymaksun. Päivitämme aikataulun lähempänä.

Joulun teemajumpat

Maksuttomat jouluteemaiset vesijumpat tulevat joulukuussa! Jumppiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaikki jumpat ovat ison altaan matalassa osassa. HUOM! Joulujumpat ovat maksuttomia, mutta osallistuminen vaatii uimahallin sisäänpääsymaksun. Päivitämme ohjelman lähempänä.

Lisää Kirkkonummen tapahtumia tapahtumakalenterissa