Valitse sivu
kirkkonummi

Tekemistä ilman ilmoittautumista

Sivu päivitetty 2.2.2024

Kirkkonummen taitoluisteluklubin yleisöluistelutapahtuma (sis. pop-up luistelukoulu) ja jäädisco

Ajankohta: 24.2.2024 klo 13.25–15.15

Kohderyhmä: Lapset, nuoret ja aikuiset

Kuvaus toiminnasta: Yleisöluistelutapahtuma on iloinen koko perheelle sopiva tapahtuma, joka kutsuu Kirkkonummen ja sen lähialueiden lapset vanhempineen mukaan liikkumaan ja tutustumaan luisteluun. Luistelutapahtumassa osallistujille tarjotaan luisteluaiheista aktiviteettia, ilmaisia luistelutuokioita seuramme luistelukouluopettajien ohjaamana klo 13.25–14 sekä mahdollisuus vapaaseen luisteluun. Jäädisco alkaen klo 14 tarjoaa hauskanpitoa ja iloa jäällä yhdessä muiden luistelusta kiinnostuneiden ja luistelua jo harrastavien kanssa innostavan musiikin ja värillisten valojen tahtiin. Tapahtumassa kerromme osallistujille lisäksi lapsille ja nuorille suunnatusta tarjonnastamme sekä tarjoamme pikkuväelle pientä purtavaa. Mukana tanssittamassa on tietenkin KTK:n omia luisteluohjaajia ja luistelijoita eri muodostelmaluistelujoukkueistamme.

Ohjauskieli: suomi

Paikka ja osoite: Varuboden Areena, Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi

Hinta: vapaa pääsy

Lisätiedot: Omat luistimet mukaan ja suosittelemme myös kypärän käyttöä. Seura ei ole vakuuttanut tapahtumaan osallistuvia luistelijoita.

Järjestäjä: Kirkkonummen Taitoluisteluklubi ry (KTK)

Yleisöluisteluvuorot

Ajankohta:
Maanantai-perjantai 19.-23.2.2024 klo 10.00-11.00 mailaton vuoro
Maanantai-perjantai 19.-23.2.2024 klo 11.00-12.00 mailallinen vuoro
Perjantai 23.2.2024 klo 19.45-20.45 mailallinen vuoro
Sunnuntai 25.2.2024 klo 10.00-11.15 mailaton vuoro

Paikka ja osoite: Varuboden Areena, Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi

Hinta: vapaa pääsy

Lisätiedot: https://kirkkonummi.fi/liikunta/yleisoluisteluvuorot/

Järjestäjä: Kirkkonummen kunta ja Varuboden Areena

UIMAHALLIN VESIDISCO -TAPAHTUMA

Ajankohta: Torstai 22.2.2024 klo 17.00 -20.30

Kohderyhmä: Lapset, nuoret ja perheet

Kuvaus toiminnasta: Uimahallissa järjestetään koko perheen huikea Vesidisco-tapahtuma. Tapahtumassa on loistavaa musiikkia ja mukaansa tempaavia yhteistansseja. Pääset osallistumaan aarteenmetsästykseen, josta voit voittaa erilaisia makeita palkintoja. Altaista löytyy vedenalaisia trampoliineja, kelluvia patjoja ja paljon muuta kivaa. Pääset hyppimään hyppytornipaikoista ja roikkumaan suositussa liaaniköydessä. Huomioittehan, että ison altaan toimintaan osallistuessa vaaditaan 25 metrin uimataito. Allastiloissa on himmennetty valaistus ja allasvalot ovat päällä luomassa tunnelmaa.

Tapahtuman aikana toisen kerroksen painisalissa pääset kokeilemaan sumopainia. Terapia-allas normaalissa asiakaskäytössä. Uintiaika 1,5h. Tämä kaikki vain uimahallin sisäänpääsymaksulla!

Paikka: Kirkkonummen uimahalli, Gesterbyntie 41, 02400 Kirkkonummi

Hinta: uimahallin sisäänpääsymaksu, katso hinnat www.kirkkonummi.fi/hinnasto, aulassa ja yläsalissa tapahtuva toiminta on maksutonta

Ilmoittautuminen: ei ilmoittautumista

Ohjauskieli: suomi, ruotsi

Järjestäjä: Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut

HARRASTUSPAKU

Ajankohta: 19.-23.2.2024

Kohderyhmä: lapset, nuoret, lapsiperheet

Kuvaus toiminnasta: Talvilomalla tarjotaan myös maksutonta Harrastuspaku -toimintaa lapsille ja nuorille. Kunnan ainutlaatuinen ja innovatiivinen toiminta Harrastuspaku, tuo välineet sekä liikkumismahdollisuudet lasten ja nuorten lähelle. Pysähdyspaikkoina toimivat esimerkiksi koulujen piha-alueet, liikuntapaikat, puistot, uimarannat ja torialueet, joissa on tilaa porukalla pelata ja touhuta. Toimintaa tarjotaan keskustassa, Veikkolassa, Masalassa sekä haja-asutusalueilla.

Ohjauskieli: suomi ja ruotsi

Paikka ja osoite: Harrastuspakun talviloman aikataulun löydät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku.

Hinta: maksuton

Lisätiedot: harrastustoiminta@kirkkonummi.fi