Valitse sivu
Etusivu / Asuminen ja ympäristö / Maankäyttö ja liikenne / Kartat ja paikkatiedot / Maastomittauspalvelut
kirkkonummi

Maastomittauspalvelut

Rakennuksen paikan ja korkeusaseman maastoonmerkintä suoritetaan asiakkaan tilauksesta rakennusluvan myöntämisen jälkeen.

Rakennusvalvontamittaukset

Rakennuksen paikan ja korkeusaseman maastoonmerkintä suoritetaan asiakkaan tilauksesta rakennusluvan myöntämisen jälkeen. Mittauksen toimitusaika on 1-2 viikkoa tilauksesta. Sijaintikatselmus suoritetaan asiakkaan tilauksesta, kun rakennuksen sokkelin kulmat ovat nähtävissä ja sokkeli on joltain osin yläpinnassaan. Rakennusluvassa vaadittu maastoonmerkintä ja sijaintikatselmus laskutetaan rakennusluvan yhteydessä.

Rajannäytöt

Tontti- ja paikkatietopalvelut suorittaa asemakaava-alueilla rajannäyttöpalvelua esim. aidan rakentamista varten. Epävirallisessa mittauksessa osoitetaan kiinteistön rajojen sijainti maastoon merkittävin puupaaluin.

Lisäksi Tontti- ja paikkatietopalveluista voi tilata muita maastomittaus- ja laskentapalveluita. Rajannäytöt ja muut maastomittauspalvelut laskutetaan käytetyn työajan mukaan.

Hinnasto

Maanmittauslaitos

Rajanäytöt haja-asutusalueilla ja rajan paikan virallisen määrittämisen (kiinteistönmääritys) suorittaa Maanmittauslaitos.

Yhteystiedot:
Maanmittauslaitoksen valtakunnallinen asiakaspalvelu p. 029 530 1110

Yhteystiedot:

Tilaukset:
Kaisa Karhu, 040 126 9252

Maastotyöt:
Harri Korpinen, 040 556 0684
Aki Simberg, 040 556 0681