Valitse sivu
kirkkonummi

Kirkkonummiseikkailu – Masalan urheilupuisto

Pom. Pom. Pom. Pieni pallomme pomppii.  

Pfhiuuuuu. Oranssi pallo lentää ylös.  

Tsop. Pallo vierii kuoppaan. 

Pläts. Housumme ovat hiekkaiset.  

Viii-uuuuh. Keinun liike tuntuu vatsassa. Olomme on kuin kuninkaalla.  

👑 Läntinen kuninkaantie kulkee Kirkkonummen halki Ragvaldsin tilan (nykyinen museoalue) edustalta, Kirkkotorin läpi ja kirkon eteläpuolelta Vanhaa rantatietä pitkin kohti Jorvasta. Jorvaksesta tie jatkuu Masalan ja Luoman kautta kohti Espoota. Kuninkaantie on merkattu Kirkkonummen karttapalveluun kruunuilla.

Masalan urheilupuisto, tutummin Frami, on monipuolinen alue ulkoliikuntaan, leikkiin ja yhdessä tekemiseen. Puistossa on mahdollista pelata erilaisia joukkuelajeja, kuten koripalloa, jalkapalloa ja sählyä. Voit myös kokeilla uudempaa lajia, multigolffia, jossa yhdistyvät kolme eri lajia: frisbeegolf, puistogolf ja futisgolf. Mukaan tarvitset omat välineet. Puistossa on tilaa myös vauhdikkaammalle leikille, kuten hipalle, kirkonrotalle sekä muille perinneleikeille.   
  
Pysäköinti: Masalantie 258, 02430 Kirkkonummi (sijainti kartalla
 
Masalan urheilupuisto:  

  • Tekonurmikenttä (Masalan Tekonurmiyhtiö Oy, Masalan Kisa ry)
  • Jalkapallon harjoituskenttä  
  • Lähiliikuntapaikka (monitoimiareena, tenniskenttä, katukoris- ja katusählykenttä, ulkokuntoilulaitteita, lasten leikkipuisto)  
  • Beachvolleykenttä    
  • Multigolf- rata; futisgolfia, puistogolfia ja frisbeegolfia  
  • Luistinkenttä / valaistu  
  • Jääkiekkokaukalo, valaistu

Leikki 

Ota aikaa:  
Toinen leikkijöistä on ajanottaja ja toinen juoksija. Sovitaan kohde, jonka ympäri juoksija juoksee. Paikoillanne, valmiit, hep! Juoksija lähtee vauhtiin ja ajanottaja laskee 1..2..3… Montako sekuntia meni? Vaihtakaa rooleja.