Valitse sivu
kirkkonummi

Portfolio varhaiskasvatuksen tai esiopetuksen päättyessä

Varhaiskasvatuksen tai esiopetuksen päättyessä on aika siirtää lapsen henkilökohtainen digitaalinen portfoliosivu talteen huoltajan oman Peda.net -käyttäjätunnuksen taakse. Siirtäminen on helppoa, eikä siihen mene paljon aikaa. Tarvittaessa apua voi pyytää päiväkodin henkilökunnalta.

Siirräthän lapsesi kasvun kansion vasta, kun hänen varhaiskasvatuksensa on päättymässä. Älä siirrä kasvun kansiota, jos lapsesi vaihtaa ryhmää tai siirtyy toiseen kunnalliseen päiväkotiin Kirkkonummen sisällä. Lapsen kasvun kansio siirretään lapsen mukana uuteen ryhmään/päiväkotiin, ja saat uudesta ryhmästä ryhmäkoodin, jonka avulla saat pääsyn oikealle sivulle.

Näin siirrät lapsesi kasvun kansion omalle käyttäjätunnuksellesi (ohjeet)

 

Portfolion siirtämisen jälkeen

Peda.net –käyttäjätunnuksesi säilyvät ja ovat käytettävissäsi jatkossakin. Jos päätät myöhemmin poistaa käyttäjätunnuksesi, otathan huomioon, että myös lapsen portfoliosivut katoavat siinä samalla.

Kun olet siirtänyt lapsesi portfolion, se poistuu päiväkodin sivuilta. Jatkossa löydät portfolion käyttäjätunnuksesi OmaTilasta (profiilisivu) Sivut –osan alta.

Jatkossa huolehdit lapsesi portfoliosivusta ja sen käyttöoikeus -asetuksista itse. Peda.netin oman ohjesivuston löydät osoitteesta https://peda.net/ohjeet. Peda.netin tukeen voit olla yhteydessä https://peda.net/ohjeet:contact -sivulta löytyvän lomakkeen kautta tai suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@peda.net.

Otattehan huomioon, ettei kuvia tai videoita saa julkaista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ilman kaikkien kuvissa tai videoissa esiintyvien lasten huoltajien erikseen antamaa suostumusta.