Valitse sivu
kirkkonummi

Portfolio varhaiskasvatuksen päättyessä

Varhaiskasvatuksen päättyessä on aika siirtää lapsen henkilökohtainen digitaalinen portfoliosivu talteen huoltajan oman Peda.net -käyttäjätunnuksen taakse. Siirtäminen on helppoa, eikä siihen mene paljon aikaa. Tarvittaessa apua voi pyytää päiväkodin henkilökunnalta. 

Näin siirrät lapsesi portfolion

  1. Siirry lapsesi portfolion etusivulle (portfolio sijaitsee päiväkotiryhmän sivuilla). Huom! Lapsen portfolion etusivu on ensimmäinen lapsesi mukaan nimetty sivu, jonka alla voi olla alasivuja. Alasivut nimetään usein vuosiluvuilla. Tee siirto aina ensimmäisellä sivulla.
  2. Avaa valikko painamalla otsikon vierestä kolmea pistettä ja valitse ”Siirrä sivuja”. 
  3. Kohdassa ”Valitse siirrettävät sivut” valitse lapsesi portfolion etusivu, jolloin kaikki mahdolliset alasivut siirtyvät automaattisesti mukana. 
  4. Valitse siirron kohdesivuksi ”Profiili
  5. Paina lopuksi ”Tallenna muutokset”

Katso video-ohje

Portfolion siirtämisen jälkeen

Peda.net –käyttäjätunnuksesi säilyvät ja ovat käytettävissäsi jatkossakin. Jos päätät myöhemmin poistaa käyttäjätunnuksesi, otathan huomioon, että myös lapsen portfoliosivut katoavat siinä samalla.

Kun olet siirtänyt lapsesi portfolion, se poistuu päiväkodin sivuilta. Jatkossa löydät portfolion käyttäjätunnuksesi OmaTilasta (profiilisivu) Sivut –osan alta. 

Jatkossa huolehdit lapsesi portfoliosivusta ja sen käyttöoikeus -asetuksista itse. Peda.netin oman ohjesivuston löydät osoitteesta https://peda.net/ohjeet. Peda.netin tukeen voit olla yhteydessä https://peda.net/ohjeet:contact -sivulta löytyvän lomakkeen kautta tai suoraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@peda.net.