Valitse sivu
Etusivu / Asuminen ja ympäristö / Asuminen ja rakentaminen / Tontit ja maa-alueet / Katualueen haltuunotot / Juhlakallio ja Tolsanmäki
kirkkonummi

Juhlakallio ja Tolsanmäki

Katualueen haltuunottokatselmukset Juhlakallion ja Tolsanmäen asemakaava-alueilla

Maankäyttö- ja rakennuslain 95 §:n mukaan kunta voi ottaa haltuunsa katualueen, kun sitä ryhdytään rakentamaan tai muutoin tarvitaan käytettäväksi ja alueen erottamista koskeva kiinteistötoimitus on pantu vireille. Kunta on hakenut kiinteistötoimitusta, ja katualueen haltuunotto voi alkaa.

Haltuunotettava alue merkitään ennen haltuunottokatselmusta maastoon paaluin. Kunta järjestää alueella kaksi haltuunottokatselmusta.

Ensimmäinen haltuunottokatselmus 11.5.2023

Ajankohta: torstaina 11.5.2023 klo 9.00

Paikka: Vanha kunnantalo, Vanha Sairaalantie 5, Kirkkonummi

Haltuunotettava katualue käsittää Tohtorinaukion, Vanhan Sairaalantien, Vanhan Heikkiläntien, Räätäli Bäckströmin kujan, Bisarintien, Ljunghedanpolun, Kuutamokujan, Åminnentien, Viulunrakentajantien ja Viulunrakentajankujan. Katselmuksessa käydään läpi ja luetteloidaan kadun rakentamisen tieltä poistettavat rakenteet ja kasvillisuus. Katso oheiset kartat haltuunotettavista katualueista.

Toinen haltuunottokatselmus 12.5.2023

Ajankohta: perjantaina 12.5.2023 klo 9.00

Paikka: Heikkilän pallokentän eteläpääty, Vanha Heikkiläntie, Kirkkonummi

Haltuunotettava katualue käsittää Vanhan Heikkiläntien, Axbodanpolun, Axbodantien, Edjanmäen, Tolsanmäen, Tolsankierroksen ja Sammalkallion. Katselmuksessa käydään läpi ja luetteloidaan kadun rakentamisen tieltä poistettavat rakenteet ja kasvillisuus. Katso oheiset kartat haltuunotettavista katualueista.