Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Vapaa-aika ja harrastukset / Kulttuuri / Kirkkonummi-päivät
kirkkonummi

Kirkkonummi-päivät

Kirkkonummi-päivien tavoitteena on tutustua yhdessä Kirkkonummen tapahtumiin ja palvelutarjontaan, luontoon ja maisemiin.

Kirkkonummen kunnan kirjasto- ja kulttuuripalvelut koordinoi Kirkkonummi-päivien yleistä suunnittelua, mutta jokainen osajärjestäjä vastaa itse oman tapahtumansa sisällöstä, järjestelyistä lupineen sekä viestinnästään.


Ajankohtaista

Vuonna 2024 Kirkkonummi-päivät järjestetään perinteisesti elokuun viimeisenä täytenä viikonloppuna eli 23.-25.8.2024.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on julistanut vuoden 2024 Sivistyksen vuodeksi ja tämän vuoden Kirkkonummi-päivien teema ”Oppia ikä kaikki Kirkkonummella – Lev och lär i Kyrkslätt” kunnioittaa Kirkkonummen lähes 700 vuotista historiaa sivistyskuntana.  

Yhteiset suunnittelukokoukset pidetään sähköisesti TEAMS-kokousjärjestelmässä. Kokouksissa saadaan neuvoja omien tapahtumien järjestämiseen ja tapahtumakalenterin käyttöön sekä sovitetaan yhteen eri toimintojen tarpeita ja verkostoidutaan toimijoiden kesken.


Kuva- ja materiaalipankki

Kunta kokoaa kaikki Kirkkonummi-päivien tapahtumat yhteen, ja ne tulevat näkymään laajasti myös kunnan eri kanavissa. Tapahtumajärjestäjät saavat näkyvyyden lisäksi käyttöönsä Kirkkonummi-päiville suunnitellun uuden graafisen ilmeen mukaiset markkinointimateriaalit.

Kirkkonummi-päivien 2024 markkinointimateriaalit löydät kootusti tältä sivulta.

Järjestötori

Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry koordinoi Kirkkonummen keskustassa lauantaina 24.8.2024 pidettävän järjestötorin valmisteluja. Paikat järjestötorille ja toiveet lavaesiintymisistä tulee jokaisen toimijan varata itse suoraan Combo ry:ltä. Järjestötorille on osallistumismaksu.

Lisätietoja osoitteesta: www.toritapahtumat.fi

Yhteisten suunnittelupalaverien ajankohdat

16.5. klo 17-18 Liity Teams-kokoukseen tästä

13.6. klo 17-18 Liity Teams-kokoukseen tästä Huom. myös paikan päällä kirjastotalo Fyyrissä, kokoustila kabinetti (Kirkkotori 1, 02400 Kirkkonummi)

1.8. klo 17-18 Liity Teams-kokoukseen tästä

Ohjeita tapahtumien järjestäjille

Jokainen tapahtumajärjestäjä huolehtii itse oman tapahtumapisteensä aluevarauksesta, luvista ja suunnitelmista ja suunnittelee oman viestintänsä. Ohjeet pelastussuunnitelmien laatimiseen löytyvät Pelastustoimen sivustolta https://pelastustoimi.fi/lansi-uusimaa/ohjeet-ja-lomakkeet/Yleisotapahtumat

Oman tilaisuuden luonteesta ja koosta riippuu, tarvitaanko myös huvi-ilmoitukset poliisille ja järjestyksenvalvojat ym. Neuvot tähän löytyvät poliisin sivustoilta  https://poliisi.fi/yleisotilaisuudet. Musiikin esittämiseen liittyvistä luvista saa tietoa Teostolta https://www.teosto.fi/musiikin-kayttoluvat/hanki-lupa/tapahtumalupa/.

Kunta kokoaa kaikki Kirkkonummi-päivien tapahtumat yhteen, ja ne tulevat näkymään laajasti myös kunnan eri kanavissa. Tapahtumajärjestäjät saavat näkyvyyden lisäksi käyttöönsä Kirkkonummi-päiville suunnitellun uuden graafisen ilmeen mukaiset markkinointimateriaalit.  

Kaikki ohjelmat Kirkkonummen tapahtumakalenteriin

Kirkkonummi-päivien valmistelu on hyvä syy aktivoida Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteri myös oman yhteisön käyttöön. Kunnan tapahtumakalenterin löydät osoitteesta https://tapahtumat.kirkkonummi.fi. Sieltä löytyy myös tapahtumakalenterin käyttöohje.

Uuden käyttäjän on luotava ensin ilmainen käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen, se vie hieman aikaa. Voit muokata oman organisaatiosi tietoja myöhemmin sekä antaa kollegoillesi oikeudet julkaista tapahtumia puolestasi sekä muokata profiilin nimissä järjestettyjä tapahtumia. Kun käyttäjätunnus on voimassa, voit luoda tapahtumia ja valita niille haluamasi kategoriat. Voit myös ajastaa tapahtumasi julkaisun.


Kirkkonummi-päivät Facebookissa

Lue lisää: Kirkkonummi-päivät vuosikymmenestä toiseen – Kyrkslättsdagarna genom decennierna (pdf)

Yhteystiedot:

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut
Kulttuurisihteeri Antti Airaksinen
antti.airaksinen@kirkkonummi.fi

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterin käyttöohje