Valitse sivu
kirkkonummi

Vihreä lippu -ohjelma

Vihreä lippu on laajasti tunnettu, kansainvälinen kasvatusalan ympäristömerkki. Sen kriteerit ohjaavat ympäristöasioiden pitkäjänteiseen kehittämiseen sekä kokonaisvaltaiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Ohjelman osallistujille myönnetään Vihreä lippu – sertifikaatti ja salkoon nostettava vihreä lippu osoitukseksi toiminnan jatkuvasta kehittämisestä kestävämmäksi. Salossa liehuva ja verkkosivuilla komeileva lippu on vahva viesti ympäristövastuullisesta toiminnasta. Lisää tietoa löytyy osoitteesta www.vihrealippu.fi

Kaikki Kirkkonummen kunnalliset päiväkodit sekä perhepäivähoito ja asukaspuistot ovat mukana Vihreä lippu – ohjelmassa, ja niille on kaikille myönnetty vihreä lippu. 


”Ihmiset tahtovat kaikenlaista, vieraita tavaroita vieraista maista.​
Pian ovat kaapit täynnä kamaa, elämä on kuin yhtä samaa.​
Iloon ei tarpeen tavaraa hankkia. Onneen ei tarvita edes pankkia.”​
– Uppo Nalle (Elina Karjalainen)​

Vihreä lippu -tunnus

Kuva: https://feesuomi.fi/vihrealippu/

Tutustu aiheesta kirjoitettuihin uutisjutuihin: 

Kirkkonummen kunnan verkkosivut 21.5.2021: ”Vihreä lippu -sertifikaatti myönnetty viidelletoista varhaiskasvatuksen toimijalle Kirkkonummella”.

Kirkkonummen sanomat 25.2.2021: ”Vihreän lipun sertifikaatit Sepänkannaksen ja Laajakallion päiväkodeille – Kirkkonummen varhaiskasvatuksessa tehdään upeaa työtä ympäristökasvatuksen ja kestävän kehityksen parissa.”

Kirkkonummen sanomat 6.12.2020: ”Förskolans miljörad har beslutat av minska avfall.”