Valitse sivu
Etusivu / Vapaa-aika / Vapaa-aika ja harrastukset / Liikunta / Ohjattu liikunta / Senioripaku
kirkkonummi

Senioripaku

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut tuovat senioreille suunnattua liikuntaa eri puolille Kirkkonummea.

Senioripaku kiertää Kirkkonummen eri alueilla. Tarkoituksena on tuoda liikuntaa senioreiden arkiympäristöön ja lisäksi mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen. Tapahtumien tavoitteena on opastaa ja antaa vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen. Senioripakun välineistö antaa mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan; mm. tasapaino- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä erilaisiin pihapeleihin.

Senioripaku kiertää 5.2.2024-14.6.2024 aikataulun mukaisesti (muutokset ovat mahdollisia)

Maanantaisin klo 10.30–11.30 Veikkola
Maanantaisin klo 12.30–13.30 Masala
Perjantaisin klo 11.00–12.00 Keskusta tai Kantvik

Toiminta ei vaadi ilmoittautumista ja on maksuton. Voit vapaasti valita aikatauluusi sopivat liikunta kerrat. Paikalla on aina liikunnanohjaaja opastamassa ja neuvomassa.

Toteutuspaikat:

Pe 14.6.2024 klo 11.00 – 13.00 Senioripakun päätöstapahtuma! Kirkkonummen pääkirjasto Fyyri , Kirkkotori 1, 02400 Kirkkonummi

Perjantaina 14.6. järjestetään kevään viimeinen Senioripaku-tapahtuma päätöstapahtuman merkeissä. Tapahtuma pidetään klo 11.00-13.00 Kirkkotorilla, kirjastotalo Fyyrin edustalla. Ohjelmassa on muun muassa lyhyitä ohjattuja jumppahetkiä, tasapainorata, vesiväriteosnäyttely sekä onnenpyörä, jossa voi voittaa pieniä palkintoja! Tapahtumassa on kahvitarjoilu kaikille osallistujille!

Ohjauskieli: suomi, ei erillistä ilmoittautumista

Sadesäällä tapahtuma perutaan.

Tapahtumien järjestäjänä toimii Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Lisätiedot: Terveysliikunnanohjaaja