Valitse sivu
Etusivu / Varhaiskasvatus ja opetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus / Päiväkodit ja perhepäivähoito / Ravalsin päiväkoti
kirkkonummi

Ravalsin päiväkoti

Päiväkotimme

Ravalsin päiväkoti on rakennettu Ragvaldsin perinnetilan ja luonnon läheisyyteen vuonna 1992. Kolmen varhaiskasvatusta tarjoavan lapsiryhmän lisäksi päiväkotimme toimii myös keskustan alueen perhepäivähoidossa olevien lasten varahoitopaikkana. Alueella esiopetusta tarjotaan Jokirinteen päiväkodissa.  

Toimintamme

Kasvattajiemme työskentelytapoina positiivinen pedagogiikka ja ratkaisukeskeisyys tukevat lasten vuorovaikutusta, leikkiä ja oppimista. Oppimisympäristöä rakennetaan yhdessä lasten kanssa huomioiden lasten vahvuudet, taitotaso ja kiinnostuksen kohteet. Arjen rakenteisiinkin sisällytetään leikkiä, jossa lapset voivat vaikuttaa toistuviin rutiineihin, luovasti ja mielikuvitusta käyttäen. Toimintaa toteutamme pienryhmätoimintana ja yhteistoiminnallisin oppimisen keinoin.  

Huomioimme kaikessa toiminnassamme kestävän kehityksen arvot. Lähiympäristö antaa hyvät mahdollisuudet luontokasvatukseen ja ulkonaoppimiseen. Pihan monimuotoisuus tukee lasten liikuntataitoja ja mielikuvitusleikkejä eri vuodenaikoina. Piha innostaa lapsia monipuolisiin ulkoleikkeihin ja tutkimaan ympäristöä. Päiväkotirakennuksen alla on leikkitila, joka mahdollistaa ulkoilun sadesäälläkin. Meillä on oma liikuntasali, vesileikkitila ja pienryhmätiloja.  

Digitaaliset portfoliot ovat yksi pedagogisen toimintamme muoto, missä lapsen kasvu- ja oppimisprosessia tehdään näkyväksi yhteistyössä huoltajien kanssa. Päiväkodissamme pääosassa on lapsi, lapsen hyvinvointi ja hyvä arki.   

Yhteisöllinen ja osallistava toimintatapamme päiväkodin henkilöstön, perheiden ja lasten kesken on meille tärkeää ja joka takaa hyvän kasvuilmapiirin

Ryhmien yhteystiedot

Mutukat040 126 9451
Tähkylät040 126 9420
Viljakot040 761 0528

Ravalsin päiväkodin kuntotutkimusraportit ja -tiedotteet

Aukioloaika:
ma – pe klo 6.30 – 17.30
varausten mukaisesti

Lapsikohtaiset varhaiskasvatusaikavaraukset tehdään Päikky-järjestelmän kautta. Mikäli lapsen päivittäinen varhaiskasvatustarve on laajempi kuin 6.30-17.30, tulee asiasta keskustella päiväkodin johtajan kanssa.

Osoite:
Ravalsintie 14
02400 Kirkkonummi

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

vs. Päiväkodin johtaja:
Sari Uotila
050 5880662

Varajohtaja:
Emma-Reetta Leino
040 581 2137

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja:
Suvi Komulainen
040 574 4722

Varhaiskasvatuksen kuraattori:
Suvi Lindholm
040 573 5471