Valitse sivu
Etusivu / Varhaiskasvatus ja opetus / Varhaiskasvatus ja esiopetus / Asukaspuistot / Asukaspuisto Veikonvintti
kirkkonummi

Asukaspuisto Veikonvintti

Asukaspuistomme

Veikonvintti on pikkulapsiperheiden maksuton kohtaamispaikka, jossa voi tutustua toisiin lapsiperheisiin, jakaa vanhemmuuden kokemuksia ja touhuta yhdessä lapsen kanssa. Asukaspuistossa voi viettää aikaa oman aikataulun ja toiveen mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.  

Asukaspuiston sisä- ja ulkotilat välineineen tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet leikkiin, liikuntaan, tutkimiseen ja ilmaisuun eri keinoin. Keittiöstä löytyy jääkappi, mikro ja astioita omien eväiden lämmittämistä ja ruokailua varten. Kahvia/teetä voi keittää ja ostaa 50 snt/kuppi.   

Toimintamme

Asukaspuistossa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen ammattilaista. Monipuolista ohjattua toimintaa toteutetaan sekä sisä- että ulkotiloissa ja retkeillen.  Pihaleikkipaikkana toimii Albin Bromanin puisto. Koskentorin päiväkodin liikuntasali on perheiden käytössä kerran viikossa. Viikko-ohjelma on nähtävillä asukaspuiston ilmoitustaululla ja ulko-ovessa sekä asukaspuiston Facebook-sivulla ja Instagramissa.  
 
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja neuvolan perheohjaaja ovat tavattavissa asukaspuistossa säännöllisesti. Alueellisia yhteistyökumppaneita ovat alueen päiväkodit, suomenkielinen seurakunta, neuvola, kirjasto, kotipalvelun perhetyö sekä alueen aktiiviset yhdistykset.   
 
Veikonvintti on mukana Vihreä lippu – kestävän kehityksen ohjelmassa. 

Aukioloaika:
ma–pe klo 9–16

Osoite:
Pihtakuja 4
02880 Veikkola

Puhelinnumero:
040 080 7186

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Perhepäivähoidon ja avoimen
varhaiskasvatuksen esihenkilö:
Hanna Leivo
040 126 9662

Verkostotyöntekijä:
Kirsi Tynninen
040 126 9774

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja:
Anna-Maija Varhama
040 586 7293