Valitse sivu

Sivu päivitetty  26.1

Masalan kirjasto

Puolukkamäki 7, 02430 Masala

Masalan kirjaston aukioloajat talvilomaviikolla:
ma 13–20,
ti ja to klo 15–20
ke ja pe klo 10–15

Omatoimikirjasto avoinna:
su–to klo 7–21
pe–la klo 7–18

Talvilomaohjelmaa Masalan kirjastossa

Tule testaamaan salapoliisitaitojasi kirjastoon.  Löydätkö kadonneet kirjaimet? Tunnistatko väärennökset? Osaatko ratkaista salakoodin? Myös muita salapoliisiteemaisia tehtäviä kirjastossa koko viikon ajan.

Maanantaina 19.2. klo 13.30-15 Masalan kirjastossa järjestetään kouluikäisille suunnattu pakopeli. Avaamme kirjaston silloin poikkeuksellisesti jo klo 13. Yhden pelin kesto on noin 10 minuuttia. Pakopelin järjestää Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Veikkolan kirjasto

Allastie 6, 02880 Veikkola

Veikkolan kirjaston aukioloajat:
ma, ti ja to klo 14–19
ke, pe ja la klo 10–15

Talvilomaohjelmaa Veikkolan kirjastossa

Tule testaamaan salapoliisitaitojasi kirjastoon.  Löydätkö kadonneet kirjaimet? Tunnistatko väärennökset? Osaatko ratkaista salakoodin? Myös muita salapoliisiteemaisia tehtäviä kirjastossa koko viikon ajan.

Pakopelin selvittämistä pääsee yrittämään Veikkolan kirjastossa keskiviikkona 21.2. klo 13.30-15. Yhden pelin kesto on noin 10 minuuttia. Pakopeli on suunnattu kouluikäisille lapsille ja sen järjestää Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Pääkirjasto Fyyri

Kirkkotori 1, 02400 Kirkkonummi

Aukioloajat:
ma-pe klo 9–20
la klo 9–15

Talvilomaohjelmaa Fyyrissä

Tule testaamaan salapoliisitaitojasi kirjastoon! Löydätkö kadonneet kelkkojen matkassa kadonneet kirjaimet? Tunnistatko seteliväärennökset? Osaatko ratkaista salakoodin? Myös muita salapoliisiteemaisia tehtäviä kirjastossa koko viikon ajan.

Tiistaina 20.2. klo 13.30–15 Fyyrin sisätiloissa järjestetään kouluikäisille suunnattu pakopeli. Yhden pelin kesto on noin 10 minuuttia. Pakopelin järjestää Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Tiistaina 20.2. on luvassa myös Lasten Kino Fyyri- elokuvanäytös klo 14.30—16. Elokuvana on Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka (K7). Elokuvassa puhutaan suomea ja tekstitys on ruotsiksi.

Keskiviikkona 21.2. klo 13.30—15.30 nuorten pelitilassa pelataan Xbox 360 Kinect-konsolipelejä. Peli-iltapäivä on suunnattu 7—12-vuotiaille alakoululaisille.

LAINAA VÄLINEITÄ MASALAN KIRJASTOSTA

Tiesitkö, että Masalan kirjastossa on lainattavissa multigolfvälineitä? Masalan Framilla kirjaston vieressä on multigolfrata, jossa voi vapaasti pelata frisbeegolfia, puistogolfia ja jalkapallogolfia.

Lainattavaksi tulee kaksi frisbeegolfsettiä, joissa molemmissa on kuusi kiekkoa eli kahden pelaajan kiekot. Lisäksi lainattavissa on kaksi mailalaukkua, joissa on molemmissa on kaksi eripituista golf- ja puttimailaa, palloja ym. tarvittavaa pelaamista varten. Kaikista seteistä löytyy myös ohjeet peliin sekä radan kartta. Golfvälineillä on yhden vuorokauden laina-aika. Välineitä ei voi uusia, eikä varata.

Mailat ja kiekot kirjaston asiakkaille tarjoavat yhteistyössä nuoriso- ja liikuntapalvelut ja kirjasto.

KIRKKONUMMEN UIMAHALLI

Aukioloajat:

MA  7 – 21
TI    6 – 21
KE 10 – 21
TO  6 – 21
PE  7 – 21
LA 10 – 18
SU 10 – 18

Vesipeuhu joka lauantai 12.15-17.00!

lauantaisin uimahallilla järjestetään vesipeuhu-tapahtuma. Tapahtumassa pääset kokeilemaan mm. suosittua liaaniköyttä, monia erilaisia vesileluja sekä jättirenkaita. Tervetuloa mukaan pelkällä sisäänpääsymaksulla!

Uimahallikäynti on yhteensä 1,5 tuntia. Kassa sulkeutuu tuntia ennen hallin sulkeutumista. Uintiaika päättyy puolituntia ennen hallin sulkeutumista.

Lisätiedot: www.kirkkonummi.fi/uimahalli

RAGVALDSIN LUONTOPOLKU

Ragvaldsin luontopolulla voit tutustua vanhan maatalouden luomaan perinnemaisemaan, jossa näkyy ihmisen ja luonnon vuorovaikutus kautta vuosisatojen www.kirkkonummi.fi/ragvalds-luontopolku.

OPETUSKASVITARHA

Kasvitarhassa päärakennuksen eteläpuolella esitellään vanhoja viljelykasveja sekä hyötykasveja. Kasvilajisto vaihtelee vuosittain. Kasvitarhassa on erilaisia ravintokasveja sekä mauste- ja lääkeyrttejä ja kuitu- ja värjäyskasveja.

KULTTUURIPOLUT KIRKKONUMMELLA

Tervetuloa Kirkkonummen poluille, paikoille ja paikallisten tarinoiden pariin emuseo.fi/kirkkonummitarinat.

KIRKKONUMMISEIKKAILU

Kirkkonummiseikkailu on maksuton perheille suunnattu seikkailu, joka kokoaa yhteen tietoa retkikohteista ympäri Kirkkonummea. Karttaan on valittu 19 kohdetta. Seikkailun innostava kuvitus saa silmät tutkailemaan yksityiskohtia, kohdekuvaukset leikittelevät kohteita kuvaavilla asioilla ja perustiedot kertovat kohteesta kaiken olennaisen, www.kirkkonummi.fi/kirkkonummiseikkailu.

Harrastuskoordinaattori
harrastustoiminta@kirkkonummi.fi