Valitse sivu

Senioreille suunnattu maksuton Ikiliikkujat liikkeelle -kuntotestaustapahtuma tarjoaa tiistaina 15.10. klo 10.00–13.00 erinomaisen mahdollisuuden saada kattavaa tietoa omasta fyysisestä kunnosta. Jokirinteen liikuntahallissa (Jokiniityntie 5, käynti D-ovesta opasteiden mukaisesti) järjestettävässä tapahtumassa pääset testaamaan tasapainoa, lihasvoimaa ja aerobista kuntoa erilaisten mittausten avulla.

Tarjolla on muun muassa alaraajojen lihasvoiman ja tasapainon testausta, käden puristusvoimamittaus sekä UKK-instituutin kuuden minuutin kävelytesti. Näistä testeistä saat viitteitä omasta fyysisestä toimintakyvystä ja voit valita vapaasti, mihin testeihin haluat osallistua. Tapahtumassa on myös infopiste, josta saat hyödyllisiä vinkkejä aktiivisen arjen lisäämiseksi.

Testipisteet toimivat non-stop-periaatteella, eli voit kiertää niitä omaan tahtiisi ja haluamassasi järjestyksessä klo 10.00–13.00 välillä. Testit on suunnattu erityisesti ikäihmisille, mutta tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat testata fyysistä kuntoaan. Tapahtuma on maksuton, ja toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi!

Hyvä huomioida: Testien tarkoituksena on antaa suuntaa antavaa tietoa omasta kunnosta. Testeihin voi osallistua vain täysin terveenä. Ennen testien aloittamista käydään läpi esitietolomake. Varaudu tapahtumaan mukavilla, liikkumiseen sopivilla vaatteilla ja sisäkengillä. Tapahtuma ei edellytä ennakkoilmoittautumista, mutta saavuthan ajoissa, jotta ehdit kiertää kaikki haluamasi testipisteet ennen tapahtuman päättymistä klo 13.00.

Lisätiedot:

Vapaa-aikapalvelujen Koordinaattori Miikka Tulla: miikka.tulla@kirkkonummi.fi

Vapaa-aikapalvelut senioreille -sivusto