Valitse sivu

Tiistaina 15.10. ensimmäistä kertaa järjestetty Ikiliikkujat liikkeelle -kuntotestaustapahtuma keräsi yli 150 senioria Jokirinteen liikuntahalliin mittauttamaan kuntoaan ja hakemaan vinkkejä aktiivisemman arjen tueksi. Maksuton tapahtuma tarjosi osallistujille kattavan valikoiman erilaisia testejä, kuten tasapainon ja lihasvoiman mittauksia sekä UKK-instituutin kuuden minuutin kävelytestin. Testien tarkoituksena on auttaa osallistujia kartoittamaan omaa fyysistä toimintakykyään, ja palautteen perusteella tapahtuma sai kiitosta hyödyllisyydestään ja matalan kynnyksen lähestymistavastaan. Moni osallistuja ilmaisikin kiitollisuutensa siitä, että tapahtuma oli suunnattu juuri senioreille ja että se tarjosi mahdollisuuden testata omaa kuntoa turvallisesti ja mukavassa ympäristössä.

Runsaasta osallistujamäärästä johtuen tapahtuman aikana lomakkeiden jakoon ja testipisteille muodostui valitettavasti jonoja, mistä osoitamme pahoittelut osallistujille ja kiitämme kärsivällisyydestä. Jatkossa pyrimme varautumaan paremmin suureen osallistujamäärään sujuvan kokemuksen takaamiseksi.

Tapahtuma oli osa vapaa-aikapalvelujen järjestämää aktiivisen arjen kehittämistoimintaa senioreille, ja sen tavoitteena oli kannustaa erityisesti ikäihmisiä pysymään liikkeessä ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Kiinnostus tapahtumaa kohtaan oli suuri, ja vastaavanlaisia tilaisuuksia toivottiin järjestettävän myös tulevaisuudessa. Tavoitteena onkin järjestää tapahtuma uudestaan kevään 2025 aikana.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Otamme palautetta vastaan tapahtumasta osoitteeseen: miikka.tulla@kirkkonummi.fi