Valitse sivu

Kirkkonummen Rekryfestarit järjestetään jo kuudennen kerran keskiviikkona 25.9.2024 klo 12–15 kirjastotalo Fyyrissä (Kirkkotori 1, 02400 Kirkkonummi). Maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kirkkonummen kunnan elinvoimayksikkö, Kirkkonummen Ohjaamo, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Työllistymispalvelut Toimari, Uudenmaan TE-toimisto, Luksia ja Life in Kirkkonummi. Luvassa on muun muassa ständejä ja tietoiskuja työnhausta, opiskelusta ja yrittäjyydestä sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista.  

Mukana ennätysmäärä organisaatioita 

Tämän vuoden tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan ennätysmäärä organisaatioita, sillä peräti 36 näytteilleasettajaa esittelee omaa toimintaansa ja mahdollisuuksiaan tapahtumakävijöille. Rekryfestareilla työnhakijoilla ja työnantajilla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus tavata toisiaan, verkostoitua ja keskustella mahdollisista työllistymismahdollisuuksista.  

Mukana tapahtumassa:  

Axxell
Barona  
Espoon kaupunki
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
Fazer Leipomot Oy  
Kirkkonummen Huolto Oy  
Kirkkonummen Kauneuspalvelut  
Kirkkonummen kunta, puhtaus- ja ruokapalvelut, varhaiskasvatus
KLINGER Finland Oy  
Lidl Suomi Ky  
Luckan Kirkkonummi/ Life in Kirkkonummi  
Luksia – Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä  
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue  
Med Group Oy, Onni avustajapalvelut
Mesvac Oy 
Nobina Oy
Norlandia Flex  
Ohjaamo
Osuuskauppa Varuboden-Osla Hlg  
Osuuskunta Verkottaja  
Prakticum
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy  
Rannikkoprikaati
Securitas Oy  
Seure Henkilöstöpalvelut  
SPR Kontti-myymälät, Espoo  
Startup Refugees  
Sveps Ungdomsverkstad  
Sydbevakning Ab /Etelävartiointi Oy  
TalentFlow Oy  
Touhula / Touhula Laajakallio  
Työllistymistä edistävät palvelut, LUVN  
Uudenmaan TE-toimisto/ TE-live 

Mukana olevat organisaatiot voivat hyödyntää vapaasti Rekryfestareiden materiaali- ja kuvapankkia, ja ilmaista näin olevansa mukana tapahtumassa. Löydät materiaali- ja kuvapankin täältä: www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit

Luksian opiskelijat mukana tekemässä tämän vuoden Rekryfestareita 

Aiempina vuosina tapahtumassa on ollut mukana niin rekrytoivia työnantajia, työnhakijoita, työllisyyspalveluiden tarjoajia kuin oppilaitoksiakin. Tänä vuonna Luksian opiskelijat ottavat tapahtuman haltuun uudella tavalla, sillä ensimmäisen ja toisen vuoden merkonomiopiskelijat ovat näkyvästi mukana tapahtuman järjestelyissä ja viestinnässä niin ennen tapahtumaa kuin sen aikanakin. Luksian opiskelijoita voit bongata tapahtumasta niin opastus- ja ohjaustehtävistä kuin kunnan somekanavienkin takaa.  

Kysy rohkeasti, ASK ME! 

Rekryfestareilla tänä vuonna toteutettava ASK ME! -kampanja toivottaa tervetulleiksi tapahtumaan sekä madaltaa kynnystä kysyä. Kampanjaan osallistuvat erottuvat vaaleanpunaisella ASK ME! – tunnuksellaan.  

Nähdään siis Rekryfestareilla!

Lue lisää: www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit