Valitse sivu

Kirkkonummen kulttuuripalvelut on mukana Uudenmaan liiton kaksivuotisessa Kulttuurimarkkinat-hankkeessa. Tiistaina Kirkkonummen kulttuurituottaja osallistui Helsingin Musiikkitalossa järjestettyyn Uudenmaan Kulttuurimarkkinat-tapahtumaan, jossa olivat edustettuina Uudenmaan kunnat sekä hankkeen yhteistyökumppanit. Tapahtuma tarjosi kohtaamispaikan kulttuurintuottajille ja kulttuuripalveluiden ostajille. 
 
Hankkeen tavoitteena on parantaa kulttuuripalveluiden yhdenvertaista saatavuutta Uudenmaan alueella sekä edistää taiteilijoiden ja luovan alan freelancereiden työllistymistä. Tämä puolestaan tukee alueen elinvoimaisuutta sekä asukkaiden hyvinvointia ja osallisuutta. 
 
Kirkkonummi hakee toimijaa lasten ja nuorten työpajoihin 
 
Kirkkonummen kulttuuripalvelut on saanut 3000 euron määrärahan hankkeen kautta, joka on tarkoitettu uudenlaisen kulttuuripalvelun hankintaan. Kulttuuripalvelut yhdessä nuorisopalveluiden kanssa on päättänyt kohdentaa varat lasten ja nuorten toiminnallisiin työpajoihin ja etsivät nyt sopivaa toimijaa tai taiteilijaa toteuttamaan nämä työpajat. 

 
Kulttuurialan toimijat ja taiteilijat voivat jättää tarjouksensa Kirkkonummen ostoilmoituksen kautta, joka löytyy tästä linkistä. Tarjouksia voi jättää 6.10. asti. Tietoja hankkeesta sekä muiden kuntien ostoilmoitukset löytyvät Uudenmaan liiton kotisivuilta.  

 
Lisätiedot  
Kulttuurituottaja Anna Keto 
anna.keto@kirkkonummi.fi, +358401835440 


 
Kuvat: Lähde Uudenmaan liitto