Valitse sivu

Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden järjestämä Tuu ja tee: Hyvinvointia!teemapäivä veti lauantaina 28.9.2024 runsaasti väkeä kirjastotalo Fyyriin. Tapahtuma tarjosi monipuolista hyvinvoinnin edistämiseen liittyvää ohjelmaa.

Päivän aikana oli tarjolla muun muassa kasvojoogaa, joka houkutteli mukaan paljon ensikertalaisia. Tunnin aikana osallistujat pääsivät tekemään ryhtiharjoituksia ja kasvohierontaa. Myös miehille suunnattu äijätreeni herätti kiinnostusta. Tunti innosti osallistujia lihaskunto- ja tasapainoharjoituksiin.

Tapahtumapäivän kruunasi rauhallinen Asahijaäänimaljarentoutus, jotka tarjosivat osallistujille hetken rentoutua ja keskittyä oman kehon kuuntelemiseen. Monet osallistujat kokivat löytäneensä uusia tapoja rentoutua ja parantaa hyvinvointiaan.

Tapahtumassa oli lisäksi kirjallisuuteen keskittyviä hetkiä, kuten novellitreffit, joissa osallistujat saivat keskustella kirjallisuudesta yhdessä kirjastonhoitajien kanssa. Runouden ystäville puolestaan tarjottiin Runokulho, joka kokosi runojen luomisen ystävät yhteen.

Tuu ja tee -tapahtuma keräsi kiitosta monipuolisesta ohjelmastaan, joka tarjosi mahdollisuuden löytää uusia keinoja hyvinvointinsa tueksi. Tapahtuman jälkeinen palaute oli positiivista, ja osallistujat toivoivat vastaavanlaisia tilaisuuksia lisää.

Seuraava ja vuoden viimeinen Tuu ja tee -tapahtuma järjestetään lokakuun lopussa halloween-teemalla Veikkolan kirjastossa. Lisätietoa tulevasta tapahtumasta on luvassa myöhemmin.

Kiitos kaikille mukana olleille! Ohessa olevassa videossa tunnelmia tapahtumasta.