Valitse sivu

Veikkolan kirjastossa on hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille torstaina 31.10. klo 15–18.

Tuu ja tee: Kummittelua! -tapahtuman aikana voit esimerkiksi askarrella kummituksia, osallistua aavebingoon tai vierailla noidan huoneessa.

Päättelytaitoja pääsee testaamaan Kirjaston Kummituskamarin pakopelissä ja yli 10-vuotiaille tarkoitetussa Ihmissusi-ryhmäpelissä. Pakopelin kesto on noin 10 minuuttia ja sitä voi pelata pienissä ryhmissä. Ihmissusi-ryhmäpeliä taas pelataan isolla joukolla, joten tule ja ota kaveritkin mukaan!

Haluatko kokeilla onneasi aavebingossa? Nuoriso-ohjaajat vetävät bingoja klo 15.30, 16.30 ja 17.30. Niiden välissä voit osallistua kummitusaskarteluun tai käydä pyöräyttämässä onnenpyörästä oman 3D-tulostetun rohkeusamuletin. Vierailijoille loihditaan kirjastolla myös jännittäviä kasvomaalauksia ja siirtokuvatatuointeja. 

Kirjastoon on rakennettu myös karmiva noidan huone ja omatoiminen QR-koodisuunnistusrata. Noidan huoneeseen uskaltautuvat vain rohkeimmat, sillä sieltä löytyy kaikenlaista ällöttävää. QR-koodisuunnistuksen aiheena taas ovat kummitus-Pokémonit. 

Kirjastossa on esillä kauhu- ja jännityskirjallisuutta, joten voit lainata kummitustarinoita tai kauhuromaaneja kotiinkin luettavaksi. Pukeudu halutessasi teeman mukaisesti ja tule mukaan kummittelemaan!

Tuu ja tee: Kummittelua! -tapahtumapäivä on osa kunnan vapaa-aikapalveluiden Tuu ja tee -tapahtumasarjaa. Mukana tapahtumassa ovat Kirkkonummen kirjasto- ja kulttuuripalvelut sekä nuoriso- ja liikuntapalvelut.

Tapahtumakalenteri