Valitse sivu

Kirkkonummella on avattu neljännen koronarokotteen ajanvaraus kaikille 60-vuotta täyttäneille. Neljännen annoksen voi ottaa, kun kolmannesta rokotteesta on kulunut kolme kuukautta. Koronataudin sairastaneelle ja kolme rokoteannosta saaneelle ei anneta tällä hetkellä neljättä rokoteannosta, sillä ajankohtaisen tiedon mukaan sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta.

Koronarokotuksia annetaan toistaiseksi vain ajanvarauksella. Ajan koronarokotuksiin voi varata koronarokotusaika.fi-palvelussa. Mikäli sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollista, voi takaisinsoittopyynnön terveyskeskuksen puhelinpalveluun jättää numeroon 09 296 83401 (ma-to 8-15.30 ja pe 8-15), valitse numero 2, koronarokotukset. Puhelinpalvelu on valitettavasti ruuhkautunut, joten suosittelemme ajanvarausta koronarokotusaika.fi-palvelussa.

Aikoja pyritään avaamaan järjestelmään lisää ja ajanvarauksissa on paljon liikkuvuutta. Jos siis aikaa ei heti koronarokotteelle löydy, kannattaa järjestelmästä käydä katsomassa uudelleen myöhemmin. Kaikki tarjolla olevat rokotusajat löytyvät koronarokotusaika.fi-sivustolta. Puhelinpalvelun kautta ei ole mahdollista saada ylimääräisiä aikoja.