Valitse sivu

Kunnan palveluverkko tarkoittaa toimipisteitä, joissa kunnan palveluja järjestetään. Kirkkonummen tulevan palveluverkon suunnittelu käynnistyy keväällä 2024, ja sen myötä kunta on laatinut palveluverkkoaan koskevan selvityksen yhdessä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa.

Selvityksessä muodostettiin vaihtoehtoisia palveluverkkomalleja ja arvioitiin myös eri vaihtoehtojen investointi- ja elinkaarikustannuksia. Tehty selvitys ei siis ota kantaa siihen, millaista palveluverkkoa kunta lähtee toteuttamaan. Kun lopulta päätöksiä palveluverkosta tehdään, käytettävissä on palveluverkkoselvityksen lisäksi vaikutusten ennakkoarviointi nyt tehtävän kyselyn tuloksiin pohjautuen.

Tällä kyselyllä kootaan kuntalaisten ja henkilöstön näkemyksiä siitä, mitä palveluverkon kehittämisessä erityisesti tulisi huomioida. Kaikki vastaukset ja näkemykset ovat arvokkaita.

Kysely on auki 2.11.-19.11.2023. Kaikkien vastanneiden, yhteystietonsa jättäneiden kesken, arvotaan yhteensä 5 kpl kymmenen kerran sarjalippuja Kirkkonummen uimahalliin.

Linkki kyselyyn:

Suomeksi: https://fi.eu.research.net/r/kirkkonummi_kysely

In English: https://eu.research.net/r/kirkkonummi_survey

Kyselyn vastauksia käydään yhdessä läpi asukasilloissa

Asukasiltoja järjestetään alueittain:

  • Keskinen ja etäinen alue: maanantai 27.11. klo 18, Kunnantalo, Kirkkonummi-Sali
  • Pohjoinen alue: torstai 30.11. klo 18, Veikkolan koulu, ravintolasali
  • Itäinen alue: torstai 7.12. klo 18, Nissnikun koulu, ravintolasali