Valitse sivu

Gesterbyn koulukeskuksen alueen rakennustyöt etenevät suunnitellusti. Tällä hetkellä käynnissä on julkisivutyöt. Alueella sijaitsevien koulujen Winellska skolanin, Gesterbyn koulun ja Papinmäen koulun sekä Prästgårdsbackenin päiväkodin esiopetusryhmien on tarkoitus päästä muuttamaan uuteen yhteiseen rakennukseen vuoden 2026 alussa. Sitä ennen uudelle rakennukselle tarvitaan nimi – koulut jatkavat nykyisillä nimillään.

Mikä nimeksi uudelle koulurakennukselle?

Mikä on sinun mielestäsi hyvä nimi Gesterbyn rakenteilla olevalle koulurakennukselle? Ideahaku rakennuksen nimeksi alkaa maanantaina 22.1. ja päättyy sunnuntaina 11.2.

Nimikilpailussa on tarkoitus löytää Gesterbyn tulevan koulukeskuksen rakennukselle mahdollisimman hyvä ja osuva nimi, joka toimii sekä suomen että ruotsin kielellä.

Nimikilpailu on avoin kaikille kuntalaisille. Winellska skolanin, Gesterbyn koulun ja Papinmäen koulun oppilaat ja henkilökunta sekä Prästgårdsbackenin päiväkodin esiopetusryhmät ovat myös tiiviisti mukana uuden nimen ideoinnissa.

Voit osallistua ideahakuun lähettämällä ehdotuksesi oheisella sähköisellä lomakkeella.

GWP-NIMIKILPAILUN IDEALOMAKE

Milloin voittaja on tiedossa?

Ideavaiheen jälkeen nimikilpailun työryhmä tutustuu ehdotuksiin. Myös koulujen oppilaat ja henkilökunta sekä esiopetusryhmien lapset ja kasvattajat pääsevät kertomaan oman mielipiteensä ehdotuksista. Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta valitsee voittajan kolmen kärkiehdotuksen joukosta toukokuun kokouksessaan.