Valitse sivu

Harrastuspaku on kesän aikana kierrellyt arkipäivisin ympäri Kirkkonummea tutuissa kohteissa, kuten koulujen pihoilla, puistoissa ja urheilukentillä. Kunnan ainutlaatuinen Harrastuspaku on tuonut välineet sekä liikkumismahdollisuudet lasten ja nuorten lähelle. Kahteen aurinkoiseen kuukauteen on mahtunut yhteensä noin 150 pysähdyspaikkaa. Harrastuspaku-toimintaan osallistui kesän aikana 1700 innokasta lasta ja nuorta. Kesän suosituimmat harrastusvälineet olivat imukuppijousiammunta, scoottien ajelu, hyppykepit sekä perinteiset pallopelit. Harrastuspakun kesätoiminta on ollut erittäin onnistunut ja toiminnalle toivottiin paikallisilta jatkoa myös ensi kesälle. Harrastuspakun voi syksyn aikana nähdä mm. kouluissa ja eri tapahtumissa.

Vapaa-aikapalvelut toivottavat kaikille koululaisille onnea ja tsemppiä koulun alkuun!

MyHobby ja TALENT -harrastusryhmät syksy 2022

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät alkavat pian! Tarjolla mm. kädentaitoja, metallinetsintäkerhoa, kuntosalitoimintaa, musiikkia ja liikuntaryhmiä. Osaan harrastusryhmistä on jo ilmoittautumiset käynnissä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika.

Harrastuksia lisäillään vielä, joten sivua kannattaa seurailla.

Maksuttomat MyHobby-ryhmät ovat suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille, TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea.

Maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Kirkkonummen kunta on saanut valtionavustusta harrastusryhmien toteuttamiseen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

Lisätietoa harrastustoiminnasta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika tai sähköpostitse harrastustoiminta@kirkkonummi.fi.

Kuvassa Harrastuspaku ja pakun välineet.