Valitse sivu

Paikalliset toimijat, FC Kirkkonummi ja jääkiekkoseura HCK Salamat, sekä kunnan vapaa-aikapalvelut, olivat torstaina 24.3. Gesterbyn koululla järjestämässä HarrastusSankarit -tapahtumaa. Tällä kertaa oli 5.-6. -luokkalaisten vuoro osallistua tapahtumaan. Oppilaat pääsivät kokeilemaan jalkapallon pelaamista ja jääkiekon maalintekoa. HarrastusSankarit -toimijat olivat erityisen tyytyväisiä oppilaitten aktiivisuuteen ja positiivisuuteen. Oppilaat olivat erittäin oma-aloitteisia ja energiaa heillä tosiaan riitti!

Maksuttomien harrastusryhmien ilmoittautumiset käynnissä

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat alkaneet. Tarjolla mm. kädentaitoja, metallinetsintäkerhoa, kuntosalitoimintaa, krav magaa, musiikkia, ympäristökoulua ja liikuntaryhmiä. Harrastusryhmissä on jo ilmoittautumiset käynnissä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/myhobby-ja-talent-harrastusryhmat.  

HarrastusSankarit -toiminta ja maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Katso lisää harrastustoiminnasta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

 

Kuvassa 1 oppilas kokeilemassa jääkiekon laukaisututkaa.

Kuvassa 2 jalat käyvät vikkelään jalkapallopelissä. 

Lisätiedot

Harrastuskoordinaattori Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi tai p. 0400-752294

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut

Jalkapalloseura FC Kirkkonummi ry: www.fckirkkonummi.net

Jääkiekkoseura HCK Salamat ry: www.salamat.fi