Valitse sivu

HarrastusSankarit -tapahtuma jatkoi taas aurinkoisen hiihtoloman jälkeen. Vuorossa oli Sjökulla skola, jossa HarrastusSankarit vierailivat torstaina 3.3.2022. Tällä kertaa menossa mukana olivat paikalliset toimijat jääkiekkoseura HCK Salamat ja monilajiseura Veikkolan Veikot (VeVe), sekä kunnan vapaa-aikapalvelut. Oppilaat pääsivät kokeilemaan VeVe:n rakentamaa monipuolista yleisurheilurataa, sekä Salamoiden pitämää jääkiekon pujottelurataa ja tietenkin laukaisututkaa. Niin lämpimästi ja innokkaasti oppilaat ja opettajat ottivat HarrastusSankarit -toimijat vastaan, mistä olemme hyvin iloisia ja kiitollisia!

 
Maksuttomien harrastusryhmien ilmoittautumiset käynnissä

Maksuttomat lasten ja nuorten harrastusryhmät ovat alkaneet. Tarjolla mm. kädentaitoja, metallinetsintäkerhoa, kuntosalitoimintaa, krav magaa, musiikkia, ympäristökoulua ja liikuntaryhmiä. Harrastusryhmissä on jo ilmoittautumiset käynnissä. Ryhmät ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta www.kirkkonummi.fi/myhobby-ja-talent-harrastusryhmat.  

HarrastusSankarit -toiminta ja maksuttomat harrastusryhmät ovat osa Kirkkonummen kunnan lasten ja nuorten maksuttoman harrastustoiminnan toteuttamista. Katso lisää harrastustoiminnasta osoitteesta www.kirkkonummi.fi/vapaa-aika

 

Kuvassa 1 VeVe:n ohjaaja opastaa oppilaita miten yleisurheiluradalla edetään.

Kuvassa 2 oppilaat kokeilemassa jääkiekon laukaisututkaa.

Lisätiedot

Harrastuskoordinaattori Erica Mäki-Ullakko, harrastustoiminta(a)kirkkonummi.fi tai p. 0400-752294

Kirkkonummen vapaa-aikapalvelut

Monilajiseura Veikkolan Veikot ry: www.veve.net

Jääkiekkoseura HCK Salamat ry: www.salamat.fi