Valitse sivu

Hiihtolatujen osalta valmistelevat käyttöönottotyöt on aloitettu ja niitä jatketaan vallitsevien sääolosuhteiden ja resurssien mukaisesti. Luistelukenttien osalta työt aloitetaan, kunnes pidempiaikainen pakkasjakso mahdollistaa jäädytyksen. Toivomme edelleen lisää lunta ja pakkasta, jotta ladut ja jäät pääsevät palvelemaan kuntalaisia. Katso myös sivumme Usein kysyttyä laduista ja luistelukentistä.

Ajankohtaiset tiedot laduista ja luistelukentistä päivitetään ulkoliikunta.fi -palveluun.

Hiihtoladut talvisin hiihtäjien käytössä

Muistutamme, että kunnostettavat sekä käytössä olevat hiihtoladut on varattu talvisin vain hiihtäjien käyttöön. Hiihtokausi on lyhyt ja toivomme, että kävelijät löytävät uusia reittejä kävelylenkeilleen ja sopu liikuntapaikoilla säilyy. Huomioittehan myös järjestyslain §14, jonka mukaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle.

Pyydämmekin kaikkia ulkoilijoita muistamaan kanssakulkijat ja liikkujat sekä huomioimaan yleisen turvallisuuden, aivan samalla tavalla kuin liikenteessä. Vanhempia toivotaan muistuttavan lapsia lumileikkien turvallisuudesta ja niiden paikoista. Hiihtoladuilla tai hiihtoladuille pulkkailu on kiellettyä.

Talvisin yhteistyöterveisin

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä yhdyskuntatekniikan kunnossapitopalvelut

nuorisojaliikunta(a)kirkkonummi.fi tai kunnossapito(a)kirkkonummi.fi