Valitse sivu

Kirkkonummen lähibussit (918 & 919) 
 

Eteläisen Kirkkonummen lähibussi 918 liikennöi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 7–11.30 ja 12.30–16.30. Linja palvelee Etelä-Kirkkonummen, Kirkkonummen keskustan ja Volsin alueita. 

Pohjoisen Kirkkonummen lähibussi 919 liikennöi tiistaisin ja torstaisin kello 7–11.30 ja 12.30–16.30. Linja palvelee Pohjois-Kirkkonummen, Kirkkonummen keskustan ja Volsin alueita.  

Näin tilaat Kirkkonummen lähibussin:  

• soita numeroon 044 477 3900, ma-pe klo 7.00–17.00  
• kerro lähtöpysäkkisi nimi tai numero tai lähtöosoitteesi – bussi tulee lähimmälle pysäkille/kutsupisteelle  
• mene pysäkille/kutsupisteelle ilmoitettuna aikana  

Tee tilaus viimeistään tuntia ennen kun haluat lähteä – voit tilata bussin kaksi viikkoa etukäteen. Tilaussoitto maksaa paikallisverkkomaksun, ei lisämaksua. Bussissa kelpaavat HSL:n liput. 

Lähibussit  


HSL: Olemme ottaneet lähibussilinjojen suunnittelussa huomioon etenkin ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten tarpeet, mutta linjoja voivat käyttää kaikki muutkin matkustajat. Lähibusseissa kelpaavat normaalit liput. 

Autoina käytetään pikkubusseja, joiden lattia on matalalla. Aikataulu on rauhallisen hidas ja kuljettaja auttaa tarvittaessa matkustajia tavaroineen kyytiin ja kyydistä pois. 

Lähibussimme vievät kodin läheltä oman alueen palveluihin: kauppoihin, terveysasemalle, kirjastoon, uimahalliin jne. Lähibussien reiteille on merkitty niiden pysäkit, mutta tarvittaessa kyytiin voi nousta ja kyydistä poistua muuallakin reitin varrella, liikennesääntöjen puitteissa. 

Lähibussit liikennöivät arkipäivisin ja tietyllä reitillä ajetaan tavallisesti vain joinakin tiettyinä aikatauluissa ilmoitettuina viikonpäivinä. 

Lisätietoja:

Lähibussit | Matkustaminen | HSL.fi

Lähibussit 918 & 919 Kirkkonummi