Valitse sivu

Hiihtolomaviikko 8 lähestyy vauhdilla! Lapsille ja nuorille on tarjolla monenlaista upeaa toimintaa. Tulossa mm. maksutonta harrastuspakutoimintaa, avoimia nuorisotilailtoja ja vesidisco uimahallilla sekä leirejä ja kerhoja.

Ma 21.2. – pe 25.2.2022 järjestettävä hiihtolomakerho HIKE toimii päiväsaikaan. HIKE tarjoaa 7-11 –vuotiaille suunnattua, lyhytkestoista toimintaa Masalan monitoimitalolla (Puolukkamäki 7.). Mukaan HIKE:en voit ilmoittautua 1-5 päivän ajaksi. HIKE:ssä saat iloisen mielen ja reippaan olon juuri sinulle sopivan, huippukivan toiminnan parissa. Osaavien ohjaajien opastuksella voit askarrella, pelata ja leikkiä. HIKE:n ohjaus tapahtuu sekä suomeksi että ruotsiksi.

Veikkolan nuorisotilalla (Koskentie 3) järjestetään Kokkauspaja ma 21.2. – pe 25.2.2022. 10-13 -vuotiaille suunnatussa kokkauspajassa pääset valmistamaan erilaisia ruokia ja leipomuksia uusien ystävien parissa. Kokkauspajaan voit ilmoittautua 5 päivän ajaksi. Kokkauspajan ohjaus tapahtuu suomen ja ruotsin kielellä.

Ilmoittautuminen

Kerhoihin ja leireille ilmoittautuminen on alkanut osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi tai puhelimitse nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimistoon p. 040 126 9404

Peruutusehdot

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä toiminnan ikärajat huomioiden. Leiripaikan peruutus 14.2. klo 15.30 mennessä puhelimitse toimistoomme p. 040-126 9404. Tämän jälkeen leiripaikan voi peruuttaa lääkärintodistuksella, muuten perimme täyden osallistumismaksun. Kaikille ilmoittautujille lähetetään sähköpostitse leirikirje, jossa vahvistetaan leiripaikka tai ilmoitetaan varasijasta.