Valitse sivu

Kirkkonummen kirjastotalo Fyyrin Kabinetissa kokoonnutaan 12.1. alkaen perjantaisin klo 9–11 juttelemaan eri aiheista, pelaamaan lautapelejä tai shakkia, tapaamaan muita ihmisiä sekä lukemaan päivän lehtiä. Perjantai Pölinöissä mukana keskustelemassa on vapaa-aikapalveluiden koordinaattori Miikka Tulla. 

Yleisten pölinöiden lisäksi on teemapölinöitä, joissa keskustellaan tietyistä aiheista. Tammikuun teemakertoja ovat 12.1. ja 26.1. Ensimmäisellä kerralla aiheena on Senioreiden liikuntamahdollisuudet Kirkkonummella. 26.1. puolestaan keskustellaan nettihuijareista, trolleista ja syväväärennöksistä. Aiheesta alustaa mediaohjaaja Sebastian Nordlund.  

Myöhemmin keväällä luvassa on muun muassa jutustelua kirjallisuudesta ja juhlapäiviin liittyvistä perinteistä sekä presidenttipelin jälkipuintia. 

Tarkemman Perjantai Pölinöiden ohjelman löydät kirjastosta ja kunnan tapahtumakalenterista tapahtumat.kirkkonummi.fi. Voit esittää toiveita keskusteltavista aiheista sähköpostitse: miikka.tulla@kirkkonummi.fi

Perjantai Pölinöihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tule mukaan niille kerroille, kun sinulle parhaiten sopii!