Valitse sivu

Kirkkonummen toimitilapalvelujen lautakunta päätti to 6.6. kokouksessaan puheenjohtajan esityksestä palauttaa valmisteluun Masalan alueen uuden päiväkodin tarveselvityksen ja hankesuunnittelun käynnistymisen.  

Sivistyksen palvelualue oli tehnyt tarveselvityksen 23.5.2024 Masalan alueen uudesta päiväkodista. Hankkeessa on tarkoitus toteuttaa tilat Masalan alueen uudelle päiväkodille ja varata päiväkotirakennuksen yhteyteen tilat myös asukaspuistotoiminnalle. Hankkeen tarpeellisuus liittyy kasvavaan palvelutarpeeseen, varhaiskasvatuksen huoltovarmuuteen ja nykyisin varhaiskasvatuksen käytössä oleviin tiloihin. 

Hankintapäätökset urakoitsijoista: Eerikinkartanon päärakennuksen julkisivukorjaus ja Bobäck skolanin rakennekorjaukset 

Toimitilapalvelujen lautakunta päätti kokouksessaan valita Eerikinkartanon päärakennuksen julkisivukorjaustyön urakoitsijaksi SRG-Urakointi Oy:n ja esittää kunnanhallitukselle, että Eerikinkartanon päärakennuksen julkisivukorjaustyön kustannukset katetaan von Wahlbergin rahaston varoista. 
 
Toimitilapalvelujen lautakunta päätti myös valita Bobäck skolan sisäpuolisten rakennekorjausten ja muiden saneeraustöiden urakoitsijaksi Rakennus & LVI Ehrnsten Oy:n. 

Muita kokouksessa käsiteltyjä asioita olivat esimerkiksi: 

  • Puhtaus- ja ruokapalvelujen hinnoittelut vuonna 2025 

Toimitilapalvelujen lautakunnan vuoden 2024 osavuosikatsauksen tilanne

Lisätietoja: 

Puheenjohtaja Noora Piili, noora.piili@kirkkonummi.fi

Esittelijä, yhdyskuntatekniikan johtaja, Anna-Kaisa Kauppinen, anna-kaisa.kauppinen@kirkkonummi.fi

 Kokousasiakirjat

Toimitilapalvelujen lautakunta