Valitse sivu

Rekryfestarit pidetään jälleen syksyllä, ja suunnittelu on jo aloitettu. Tapahtumapäivä on tiistai 4.10.2022 klo 10–15. Rekryfestarit järjestetään mahdollisuuksien mukaan tänä vuonna hybriditapahtumana. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman järjestävät Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikkö, Työllistymispalvelut Toimari, Ohjaamo ja Vauhdittamo yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja Life in Kirkkonummen kanssa.

Tapahtumassa on luvassa muun muassa ständejä ja tietoiskuja työnhausta, opiskelusta, yrittäjyydestä, nuorille suunnatusta Ohjaamo-palvelusta, yli 30-vuotiaille kirkkonummelaisille työnhakijoille tarjolla olevista Vauhdittamo-hankkeen palveluista sekä Työllistymispalvelut Toimarista. Ständeillä työnhakijoilla ja työnantajilla on mahdollisuus tavata toisiaan ja keskustella työllistymismahdollisuuksista.

Kirkkonummen Rekryfestareilla on ollut aiemmissa tapahtumissa mukana rekrytoivia työnantajia, työnhakijoita, työllisyyspalveluiden tarjoajia ja oppilaitoksia. Festareilla on kerrottu myös yrittäjäksi ryhtymisestä ja kevytyrittäjyyden mahdollisuuksista. Tapahtuman ohjelmaan kuuluvat myös mielenkiintoiset tietoiskut ajankohtaisista aiheista ja käytettävissä olevista työllisyyspalveluista.

Lisätietoja: tyollisyys(a)kirkkonummi.fi / www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit