Valitse sivu

Etsitkö työlle tekijää? Onko sopivan henkilön löytämisessä haasteita? Ilmoittaudu mukaan syksyn Rekryfestareille!  

Kirkkonummen Rekryfestarit järjestetään jo kuudennen kerran keskiviikkona 25.9.2024 kirjastotalo Fyyrissä (Kirkkotori 1, 02400 Kirkkonummi) ja suunnittelu on jo täydessä vauhdissa. Maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kirkkonummen kunnan elinvoimayksikkö, Kirkkonummen Ohjaamo, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Työllistymispalvelut Toimari, Uudenmaan TE-toimisto, Luksia ja Life in Kirkkonummi. 

Tapahtumassa on luvassa muun muassa ständejä ja tietoiskuja työnhausta, opiskelusta, yrittäjyydestä, nuorille suunnatusta Ohjaamo-palvelusta sekä Työllistymispalvelut Toimarista. Rekryfestareilla työnhakijoilla ja työnantajilla on myös erinomainen mahdollisuus tavata toisiaan, verkostoitua ja keskustella mahdollisista työllistymismahdollisuuksista. 

Aiempina vuosina tapahtumassa on ollut mukana rekrytoivia työnantajia, työnhakijoita, työllisyyspalveluiden tarjoajia ja oppilaitoksia. Rekryfestareilla on kerrottu myös esimerkiksi yrittäjäksi ryhtymisestä sekä kevytyrittäjyyden mahdollisuuksista. Tämän lisäksi tapahtuman ohjelmassa on ollut mielenkiintoisia tietoiskuja ja puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista. 

Ilmoittaudu mukaan 18.8.2024 mennessä, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa Rekryfestareista: www.kirkkonummi.fi/rekryfestarit