Valitse sivu

Kirkkonummi-päivät 26.-28.8.2022 – ”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”

Kirkkonummi-päiviä vietetään elokuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.8.2022 teemalla ”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”. Tällä teemalla halutaan kannustaa järjestämään toimintaa, joissa eri ikäryhmiä kutsutaan hyväntahtoiseen yhdessäoloon, rentoon retkeilyyn ja tunnelmallisiin tapahtumiin.

Vaikka elokuuhun on vielä aikaa, on jo syytä ennen lomakautta suunnitella, miten oman yhdistyksen tai yrityksen toimintaa voisi tehdä muillekin tutuksi Kirkkonummi-päivillä.

Suunnittelukokous etänä TEAMSissa 2.6.2022 klo 17

Kevätkauden viimeinen yhteinen suunnittelukokous pidetään TEAMSissa torstaina 2.6.2022 klo 17 alkaen. Silloin on tavoitteena saada suunnitelmat valmiiksi ennen kesälomia. TEAMS-etäkokoukseen voi liittyä linkin kautta: https://bit.ly/3PAoUEu

Elokuun alussa torstaina 4.8.2022 klo 17 on aiheena ohjelmien viimeistely. Vielä elokuun alussa voi siis ilmoittaa oman toimintansa suoraan kunnan tapahtumakalenteriin. Maanantai 15.8.2022 klo 17 on vuorossa yhteinen ohjelmainfo. 

Järjestötori ja tivoli tuttuun tapaan taas Kirkkonummi-päivillä!

Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry vastaa Kirkkonummen keskustassa lauantaina 27.8.2022 pidettävän järjestötorin toteutuksesta. Torille on jälleen suunnitteilla päälava bändeineen ja toimintaesittelyineen. Käytössä on ylätori, alatori ja Kirkkotallintien pysäköintialue. Sivustolta http://toritapahtumat.fi/  voi varata toripaikkoja järjestöille ja muille toimijoille. Järjestötorin osallistumismaksu on 50 €/ yhdistys.

Kirjastolta tulee lauantaina Fyyrin edustalle omaa toimintaa. Myös Tivoli Sariola on jo varannut käyttönsä keskusurheilupuistosta tutun paikan Kirkkonummi-päivien ajaksi.

Ohjeita tapahtumien järjestäjille

Kirkkonummi-päivien valmistelu on hyvä syy aktivoida Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteri myös oman yhteisön käyttöön. Kunnan tapahtumakalenterin osoite on  https://tapahtumat.kirkkonummi.fi. Sieltä löytyy myös tapahtumakalenterin käyttöohje. Uuden käyttäjän on luotava ensin ilmainen käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen, se vie hieman aikaa. Voit muokata oman organisaatiosi tietoja myöhemmin sekä antaa kollegoillesi oikeudet julkaista tapahtumia puolestasi sekä muokata profiilin nimissä järjestettyjä tapahtumia. Kun käyttäjätunnus on voimassa, voit luoda tapahtumia ja valita niille haluamasi kategoriat. Voit myös ajastaa tapahtumasi julkaisun.

Jokainen tapahtumajärjestäjä huolehtii itse oman tapahtumapisteensä aluevarauksesta, luvista ja suunnitelmista ja suunnittelee oman viestintänsä. Ohjeet pelastussuunnitelmien laatimiseen löytyvät Pelastustoimen sivustolta: https://pelastustoimi.fi/lansi-uusimaa/ohjeet-ja-lomakkeet/Yleisotapahtumat  

Oman tilaisuuden luonteesta ja koosta riippuu, tarvitaanko myös huvi-ilmoitukset poliisille ja järjestyksenvalvojat ym. Neuvot tähän löytyvät poliisin sivustoilta: https://poliisi.fi/yleisotilaisuudet. Musiikin esittämiseen liittyvistä luvista saa tietoa Teostolta: https://www.teosto.fi/musiikin-kayttoluvat/hanki-lupa/tapahtumalupa/