Valitse sivu

Kirkkonummi-päivät 26.-28.8.2022

”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”

Tänä vuonna Kirkkonummi-päiville toivottiin teemaa, joka koskettaisi kaikkia ikäryhmiä, kannustaisi hyväntahtoiseen yhdessäoloon, rentoon retkeilyyn ja tunnelmallisiin tapahtumiin. Näistä ideoista muotoutui teema ”Viihtyisästi Kirkkonummella – Trivsamt i Kyrkslätt”.

Nyt on aika suunnitella oman toiminnan esittelyt Kirkkonummi-päiville

Vaikka elokuuhun on vielä aikaa, on jo nyt keväällä hyvä suunnitella, miten oman yhdistyksen tai yrityksen toimintaa voisi tehdä muillekin tutuksi Kirkkonummi-päivillä. Päivien ohjelmaan ovat lauantain toritapahtuman lisäksi perinteisesti kuuluneet avoimien ovien päivät eri toimipisteissä sekä monenlaiset pienet ja isommatkin tapahtumat eri puolilla kuntaa viikonlopun aikana.

Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja seuraava suunnittelukokous pidetään torstaina 28.4.2022 klo 17. Tässä kokouksessa ohjelmien suunnittelu jatkuu. TEAMS-etäkokoukseen voi liittyä kunnan tapahtumakalenterissa olevan linkin avulla ”Siirry virtuaalitapahtumaan” https://tapahtumat.kirkkonummi.fi/fi-FI/page/6218cfdd365d365e84cdb167. Jos haluat varata oman tapahtumasi esittelyvuoron kokoukseen, voit ilmoittautua etukäteen sähköpostilla tapahtuman painikkeella ”Ilmoittaudu”.

Kevätkauden viimeinen kokous pidetään samoin TEAMSissa torstaina 2.6.2022 klo 17 alkaen. Silloin on tavoitteena saada suunnitelmat valmiiksi ennen kesälomia. Elokuun alussa torstaina 4.8.2022 klo 17 on aiheena ohjelmien viimeistely ja maanantai 15.8.2022 klo 17 on vuorossa ohjelmainfo.

Järjestötori ja tivoli tuttuun tapaan taas Kirkkonummi-päivillä!

Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry vastaa Kirkkonummen keskustassa lauantaina 27.8.2022 pidettävän järjestötorin toteutuksesta. Torille on jälleen suunnitteilla päälava bändeineen ja toimintaesittelyineen. Käytössä on ylätori, alatori ja Kirkkotallintien pysäköintialue. Sivustolta http://toritapahtumat.fi voi varata toripaikkoja järjestöille ja muille toimijoille. Järjestötorin osallistumismaksu on 50 €/ yhdistys.

Kirjastolta tulee lauantaina Fyyrin edustalle omaa toimintaa. Myös Tivoli Sariola on jo varannut käyttönsä keskusurheilupuistosta tutun paikan Kirkkonummi-päivien ajaksi.

Ohjeita tapahtumien järjestäjille

Kirkkonummi-päivien valmistelu on hyvä syy aktivoida Kirkkonummen kunnan tapahtumakalenteri myös oman yhteisön käyttöön. Kunnan tapahtumakalenterin osoite on  https://tapahtumat.kirkkonummi.fi. Sieltä löytyy myös tapahtumakalenterin käyttöohje. Uuden käyttäjän on luotava ensin ilmainen käyttäjätunnus. Pääkäyttäjä hyväksyy käyttäjätunnuksen, se vie hieman aikaa. Voit muokata oman organisaatiosi tietoja myöhemmin sekä antaa kollegoillesi oikeudet julkaista tapahtumia puolestasi sekä muokata profiilin nimissä järjestettyjä tapahtumia. Kun käyttäjätunnus on voimassa, voit luoda tapahtumia ja valita niille haluamasi kategoriat. Voit myös ajastaa tapahtumasi julkaisun.

Jokainen tapahtumajärjestäjä huolehtii itse oman tapahtumapisteensä aluevarauksesta, luvista ja suunnitelmista ja suunnittelee oman viestintänsä. Ohjeet pelastussuunnitelmien laatimiseen löytyvät Pelastustoimen sivustolta https://pelastustoimi.fi/lansi-uusimaa/ohjeet-ja-lomakkeet/Yleisotapahtumat

Oman tilaisuuden luonteesta ja koosta riippuu, tarvitaanko myös huvi-ilmoitukset poliisille ja järjestyksenvalvojat ym. Neuvot tähän löytyvät poliisin sivustoilta. https://poliisi.fi/yleisotilaisuudet . Musiikin esittämiseen liittyvistä luvista saa tietoa Teostolta. https://www.teosto.fi/musiikin-kayttoluvat/hanki-lupa/tapahtumalupa/