Valitse sivu

Kulttuurin järjestöavustusten hakuaika 30.9.2022

Kirkkonummen kunta tukee paikallista kulttuuritoimintaa myös syksyllä jaettavilla avustuksilla. Tämän vuoden järjestöavustuksissa on vahva panostus lasten ja nuorten kulttuuritoiminnan tukemiseen. Tunnustuspalkintoa voi ehdottaa nuorelle henkilölle, koronakohdeavustukset on suunnattu kokonaan lasten ja nuorten toiminnan elvyttämiseen ja kohdeavustuksissa priorisoidaan lapsille ja nuorille suunnattu toiminta,  

Kulttuurin tunnustuspalkinnot nuorille

Sivistys ja vapaa-aikalautakunta on osoittanut tunnustuspalkintoihin tänä vuonna 1000 euroa, hakuaika 31.3.2022 klo 16:00 mennessä. Kulttuurin tunnustuspalkintojen myöntämisperusteena 2022 on nuoren henkilön (29 vuotta tai alle 30-v.) ansiokas taide- ja kulttuuritoiminta. Tunnustuspalkinto voidaan myöntää ansioituneelle kirkkonummelaiselle järjestölle tai järjestön jäsenelle. Ehdotukset tulee laatia tarkoitusta varten osoitetulle lomakkeelle. 

Kulttuuripalveluiden koronakohdeavustukset

Kulttuuripalveluiden koronakohdeavustuksiin on syksyn hakuun osoitettu 7 000 € ja hakuaika päättyy 30.9.2022 klo 16:00.  Näiden avustusten tavoitteena on lasten- ja nuorten harrastetoiminnan kehittäminen ja harrastajien saaminen takaisin harrastusten pariin.

Hakemuksessa tulee selostaa, miten hakemuksen kohteena oleva toiminta kehittää lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja tuo harrastajia takaisin harrastusten pariin. Suunnitellun toiminnan kohderyhmänä tulee olla alle 18-vuotiaat kirkkonummelaiset lapset ja nuoret ja toiminta pitää järjestää Kirkkonummella.

Kohdeavustukset rekisteröidyille järjestöille

Syyskuussa kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröidyt paikalliset kulttuurijärjestöt, jaettavana on 3 130 € ja hakuaika päättyy 30.9.2022 klo 16:00. Näiden avustusten jako painotetaan lasten ja nuorten kulttuuritoimintaan ja paikallisen toiminnan kehittämiseen.

Kaikkien hakemusten täytyy olla perillä määräaikoihin mennessä, myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Postiosoite: Kirkkonummen kunta, PL 20, 02401 Kirkkonummi, Katuosoite: Kirkkonummen kunnantalo, palvelupiste, Ervastintie 2, 1. krs, Kirkkonummi., Sähköposti: kirjaamo@kirkkonummi.fi

Hakuohjeet ja lomakkeet löytyvät kunnan sivuilta https://www.kirkkonummi.fi/avustukset-kulttuuriyhdistyksille. Hakulomakkeita ja hakuohjeita saa myös Kirkkonummen kunnantalon palvelupisteestä (Kirkkonummi, Ervastintie 2, 1. kerros).
Täydellinen kuulutus on nähtävillä Kirkkonummen kunnan kuulutuskanavalla.
Lisätietoja avustusten hausta saa kulttuuritoimistosta 09 29671 (vaihde), kulttuuri@kirkkonummi.fi