Valitse sivu

Kirkkonummen kunnan katujen kunnossapitoluokitus – talvihoitotyöt  (pdf), hyväksytty yhdyskuntatekniikan lautakunnassa 29.10.2019 ja 17.06.2021.

Kunta huolehtii ensin kaduista kunnossapitoluokituksen mukaisesti. Pysäköintialueet, suojatiet ja jalkakäytävät viimeistellään sen jälkeen. Kunnossapidon tärkein tehtävä on pitää kadut liikennöitävässä kunnossa. Pitkään jatkuvassa tai sakeassa lumisateessa, laatuvaatimusten alittuminen on mahdollista.

Kalusto on ollut viikonloppuna auraamassa ja viimeistelytyöt ovat nyt käynnissä.

Tontin omistajan tai haltijan velvollisuudet ovat mm. huolehtia tonttiliittymään kertyneen aurausvallin poistosta ja tontille johtavan kulkutien hoidosta, sekä poistaa lumi esim. postilaatikkokatoksista ja aidoilta.

Jos postilaatikko tai laatikkoryhmä on sijoitettu yleiselle alueelle tai toisen postinsaajan tontille, tulee postinsaajien keskenään sopia ajo- tai kulkuyhteyden ylläpidosta

 

Muistutuksena, että kiinteistöjen tonteilta ei saa siirtää lunta kunnan katu- tai puistoalueille!

 

Talvilomaviikkoa vietetään talvisessa säässä, luvassa on pakkasta ja lisää lunta.

Auringonpaistettakin on luvassa, joten nyt voi ottaa vaikka sukset esiin!

 

OTA YHTEYTTÄ

Talvikunnossapidosta voi laittaa palautetta ja kysymyksiä sähköisen palautejärjestelmän kautta. Kaikki palautejärjestelmään tulleet viestit luetaan ja ohjataan asiantuntijoille toimenpiteitä varten.

Kunnossapidon asiakaspalvelu arkisin klo 8-16 välillä numerosta 040 8649 084

Lisätiedot kunnossapito@kirkkonummi.fi