Valitse sivu

Luistelukenttien ja hiihtolatujen käyttöönottotyöt ovat käynnissä ja niitä on jatkettu vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti. Toivomme lisää lunta ja pakkasta, jotta ladut ja jäät pääsevät palvelemaan kuntalaisia.


Innokkaimmat hiihtäjät ovat jo testanneet latuverkostoa, mutta suurimassa osassa latuverkostoa hiekka paistaa vielä lumen läpi. Muista seurata ulkoliikunta.fi -palvelusta luistelukenttien ja hiihtolatujen ylläpitotietoja.

Hiihtoladut talvisin hiihtäjien käytössä

Muistutamme, että kunnostettavat sekä käytössä olevat hiihtoladut on varattu talvisin vain hiihtäjien käyttöön. Hiihtokausi on lyhyt ja toivomme, että kävelijät löytävät uusia reittejä kävelylenkeilleen ja sopu liikuntapaikoilla säilyy.


Huomioittehan myös järjestyslain §14, jonka mukaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle.

Pyydämmekin kaikkia ulkoilijoita muistamaan kanssakulkijat ja liikkujat sekä huomioimaan yleisen turvallisuuden, aivan samalla tavalla kuin liikenteessä. Vanhempia toivotaan muistuttavan lapsia lumileikkien turvallisuudesta ja niiden paikoista. Hiihtoladuilla tai hiihtoladuille pulkkailu on kiellettyä.

Palautetta ylläpidosta

Voit laittaa kysymyksesi tai palautteesi latujen ja luistelukenttien ylläpitoon liittyen osoitteeseen kunnossapito(a)kirkkonummi.fi.

Talvisin yhteistyöterveisin

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä yhdyskuntatekniikan kunnossapitopalvelut