Valitse sivu

Kirkkonummen kunta tarjoaa joululomallakin monipuolista tekemistä sekä lapsiperheille että aikuisille.

Harrastuspaku kiertää joululomalla ympäri kuntaa! Kunnan ainutlaatuinen ja innovatiivinen toiminta Harrastuspakulla tuo välineet sekä liikkumismahdollisuudet lasten ja nuorten lähelle. Pysähdyspaikkoina toimivat esimerkiksi koulujen piha-alueet, asukaspuistot, liikuntapaikat ja torialueet, joissa on tilaa porukalla pelata ja touhuta. Harrastuspakun aikatauluun. Harrastuspaku -toiminta on maksutonta. 

Kirkkonummiseikkailu – maksuton perheille suunnattu seikkailu, joka kokoaa yhteen tietoa retkikohteista ympäri Kirkkonummea! Osallistukaa Kirkkonummiseikkailuun retkeilemällä kohteissa tai pelaamalla Kirkkonummiseikkailu-lautapeliä. Kirjatkaa nimenne seikkailijadiplomiin ja tutustukaa Kirkkonummen upeisiin retki- ja kulttuurikohteisiin. 

Kirkkonummen uimahallilla pääset nauttimaan tunnelmauinneista ja joulujumpista! Aikataulut tunnelmauinteihin ja joulujumppiin. HUOM! Joulujumpat ovat maksuttomia, mutta osallistuminen vaatii uimahallin sisäänpääsymaksun.

Uimahallin poikkeavat aukioloajat vuodenvaihteessa 2022-2023

o   23.-25.12. vuosihuolto, jouluaatto- ja päivä suljettu

o   26.12. Tapaninpäivä avoinna klo 10.00-18.00

o   31.12. Uudenvuodenaatto avoinna klo 07.00-15.00 (kassa sulkeutuu klo 14.00)

o   1.1.2023 Uudenvuodenpäivä suljettu

o   6.1.2023 Loppiainen avoinna klo 10.00-18.00 (kassa sulkeutuu klo 17.00)

o   Normaalit aukioloajat löydät uimahallin sivustolta

Hiihtoa ja luistelua! Kunnan hiihtolatujen, kenttien jäädytystilanteen ja kunnon voit tarkistaa ulkoliikunta.fi-palvelussa, jota kenttien kunnossapitäjät päivittävät. Lisätietoja laduista ja lähikenttien jäädytyksestä.

Unohda arki avannossa! Kirkkonummella voit harrastaa avantouintia Lamminjärvellä Veikkolassa sekä Syväjärvellä. Huomioithan, että pukeutumistilaan tulee käydä lunastamassa avain kunnantalolta. Lue lisää avantouinnista Kirkkonummella

 

Lisää paikallisia tapahtumia löydät kunnan tapahtumakalenterista. 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!