Valitse sivu

Yrittäjä, milloin viimeksi olet ideoinut uusia tapoja markkinoida ja myydä yrityksesi tuotteita ja / tai palveluja? Tuntuuko siltä, että tekemistä myynnin ja markkinoinnin saralla on paljon, mutta et tiedä, mistä oikein aloittaa?

Tervetuloa Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajaan, jossa pääset miettimään ja suunnittelemaan juuri Sinun yrityksellesi sopivia myynnin ja markkinoinnin keinoja ja kärkiviestejä.

Markkinoi, Myy, Menesty! -työpajat järjestetään kevään aikana kahdessa osassa. Työpajan ensimmäisessä osassa perehdymme erottuvan markkinointikonseptin suunnitteluun ja toisessa osassa sukellamme briljantin hissipuheen saloihin. Työpajojen kouluttajina toimivat myynnin ja markkinoinnin kokeneet konkarit: Anna Blankman-Haimila OneCoach Oy:stä, Sari Olsio evida Oy:stä ja Eero Peurala Good Point Consulting Oy:stä.

Erottuva markkinointikonsepti -workshop (Kirkkonummella 7.2.2023)
Kehitetään yrityksellesi markkinointikonsepti, joka auttaa erottumaan ja jää mieleen. Luovassa workshopissa saat sparrausta niin vetäjältä, kokeneelta mainonnan suunnittelijalta, kuin muilta osallistujiltakin.

Työpajan tuloksena:
– kirkastat yrityksesi ydinviestit
– pystyt tekemään erottuvaa ja selkeää markkinointiviestintää
– saat punaisen langan kaikkeen yrityksesi viestintään ja markkinointiin.

Milloin? 7.2.2023 klo 9.00-10.30 (aamiaistarjoilu klo 8.30)
Missä? Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi
Kenelle? Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille
Kouluttaja: Eero Peurala, Good Point Consulting Oy
Hinta: Tilaisuus on maksuton

Huom! Paikkoja on rajoitetusti.

Työpajat toteuttaa YritysEspoo.

Varaa paikkasi tästä linkistä.