Valitse sivu

Lasten ja nuorten syyslomalla on tänä vuonna tarjolla liikunnallisia syyslomaleirejä, monipuolinen syyslomakerho ja kaksi ruotsinkieliestä syyslomaleiriä. Syyslomalla löytyy myös tekemistä ilman ilmoittautumista, kuten syyslomaohjelmaa päivittäin Masalan ja Veikkolan kirjastoissa sekä kiertävää Harrastuspaku-toimintaa. Syyslomatoiminnan järjestäjinä ovat Kirkkonummella toimivat yhdistykset ja järjestöt sekä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut.

Vapaa-aikapalvelut on koonnut lasten ja nuorten syyslomatoimintoja kunnan internetsivuille. Katso lasten ja nuorten syyslomatoiminnan tarjonta loma-aikojen sivuilta.

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalveluiden järjestämiä syyslomaleirejä löydät täältä

Harrastuspaku kiertää jälleen ympäri kuntaa!

Syyslomalla tarjotaan myös maksutonta Harrastuspaku -toimintaa lapsille ja nuorille. Kunnan ainutlaatuinen ja innovatiivinen toiminta Harrastuspakulla tuo välineet sekä liikkumismahdollisuudet lasten ja nuorten lähelle. Pysähdyspaikkoina toimivat esimerkiksi koulujen piha-alueet, asukaspuistot, liikuntapaikat ja torialueet, joissa on tilaa porukalla pelata ja touhuta. Toimintaa tarjotaan keskustassa, Veikkolassa, Masalassa sekä haja-asutusalueilla. Harrastuspakun tarkan aikataulun löydätte osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku jonne syysloman aikataulu päivitetään 6.10. mennessä. 

Lisätietoja syyslomatoimintojen koonnista:

Harrastuskoordinaattori

harrastustoiminta@kirkkonummi.fi