Valitse sivu

Pakkanen on lauhtunut ja odotettavissa on jopa plus asteita, joiden seurauksena kadut voivat olla sohjoiset ja liukkaat. Loppuviikkoa kohden pakkanen kiristyy uudelleen. Talvitöitä tehdään hoitoluokitusten mukaisesti, myös polannetta ja sohjoa tullaan poistamaan tarpeen mukaan, sekä lunta ajetaan pois mahdollisuuksien mukaan. Odotettavissa on uudet haasteet, tiellä liikkujien kannattaa näihin varautua. Alueita tarkastetaan säännöllisesti kunnossapitopalveluiden toimesta.

Kunnan karttapalvelusta voit seurata talvikunnossapidon kaluston tekemiä töitä alla olevan linkin kautta. Tiedot päivittyvät kartalle lähes reaaliajassa.

Linkki karttasivulle https://kirkkonummi.fi/auraus-ja-hiekoitus/

Väärin pysäköidyt ajoneuvot

Jalkakäytäville ja pysäköintikieltoalueille virheellisesti pysäköidyt ajoneuvot haittaavat ja hidastavat katujen kunnossapitoa.

Talvikunnossapidon kalusto ei pääse katuja hoitamaan, jos väylä on täynnä väärin pysäköityjä autoja. Kunnossapitoyksikkö pyytää kunnan autoilevia asukkaita pysäköimään autonsa niin, ettei niistä aiheudu haittaa, viivästystä tai vaaraa katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapidolle. Pysäköintihallit voivat olla hyödyllisiä näin talviaikaan.

Ajoneuvon kuljettaja on aina velvollinen tarkistamaan pysäköinnistä määräävät liikennemerkit sekä informaatiokyltit pysäköidessään.

OTA YHTEYTTÄ

Talvikunnossapidosta voi laittaa palautetta ja kysymyksiä  sähköisen palautejärjestelmän  kautta. Kaikki palautejärjestelmään tulleet viestit luetaan ja ohjataan asiantuntijoille toimenpiteitä varten.

Kunnossapidon asiakaspalvelu arkisin klo 8-16 välillä numerosta 040 8649 084