Valitse sivu

Lämmin ilmamassa on hemmotellut meitä ja päivisin on plusasteita, mutta yöllä lämpötila menee pakkaselle, ja kadut ovat todella liukkaat. Kuluneen talven sääolosuhteet ovat olleet erittäin hankalat katujen talvikunnossapidon kannalta. Runsaiden lumi- ja vesisateiden ja vaihtelevien lämpötilojen vuoksi on kaduille päässyt muodostumaan polanteita, uria, kuoppia ja lätäköitä.

Katukunnossapidon työntekijät ja urakoitsijat tekevät parhaansa tässä haastavassa tilanteessa. Säiden rajun vaihtelun vuoksi hiekoitushiekat painuvat ja jäävät jään alle ilman taas mentyä pakkaselle.

Katuja hiekoitetaan hoitoluokitusten mukaisesti, jääpolannetta poistetaan mahdollisuuksien mukaan ja lunta ajetaan pois, ensisijaisesti suojateiltä ja risteysalueilta.

Tiesithän, että voit seurata juuri sinun kotikatusi talvikunnossapidon kaluston tekemiä töitä karttapalvelun kautta. Tiedot talvikunnossapidosta päivittyvät kartalle lähes reaaliajassa.

Säiden vaihdellessa katukaivot saattavat tukkeutua ja sulamisvedet voivat aiheuttaa tulvia katualueilla.  Kunnossapito avaa sadevesikaivoja tarpeen mukaan.

Hulevesijärjestelmän ylläpitoon liittyvissä asioissa ole yhteydessä meihin.

Lisätiedot kunnossapito@kirkkonummi.fi

OTA YHTEYTTÄ

Palautteita tulee nyt paljon päivittäin. Kaikkiin palautteisiin vastataan, mutta toivomme myös ymmärrystä ruuhkan suhteen.

Talvikunnossapidosta voi laittaa palautetta ja kysymyksiä sähköisen palautejärjestelmän kautta. Kaikki palautejärjestelmään tulleet viestit luetaan ja ohjataan asiantuntijoille toimenpiteitä varten.

Kunnossapidon asiakaspalvelu arkisin klo 8-16 välillä numerosta 040 8649 084