Valitse sivu

Tule mukaan Kulttuurin Talvifoorumiin 10.2.2022

Kaikki paikallisista kulttuuriasioista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan Kirkkonummen Kulttuurin Talvifoorumiin torstaina 10.2.2022 klo 17:00-18:30. Kokous pidetään etänä Teamsissa, ilmoittautumiset sähköpostilla: antti.airaksinen@kirkkonummi.fi

Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille 2022

Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille ovat Kirkkonummella kunnan merkittävin panostus paikallisen kulttuuritoiminnan tukemiseen. Talvifoorumissa voit kysellä näistä avustuksista ja saada neuvoja avustusten hakuun. Tämän vuoden erityispiirteenä ovat koronakohdeavustukset lasten ja nuorten toimintaan. Tärkeimmät hakuajat ovat maaliskuun lopussa. Nyt on siis hyvä aika tehdä suunnitelmat valmiiksi.

https://www.kirkkonummi.fi/avustukset-kulttuuriyhdistyksille

Kirkkonummi-päivät 26.-28.8.2022

Talvifoorumissa keskustellaan tämän vuoden Kirkkonummi-päivien teemasta ja valmisteilla olevista toimintaideoista. Kirkkonummi-päivien suunniteltu ajankohta on 26.-28.8.2022. Aikaisempien vuosien tapaan Combo ry koordinoi Kirkkonummen keskustassa lauantaina 27.8.2022 pidettävän järjestötorin valmisteluja.  Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi koordinoi suunnittelua ja jokainen osajärjestäjä vastaa oman tapahtumansa järjestelyistä, sisällöstä ja omasta viestinnästään.  Jatkossa tulevat kokoukset ja tiedot suunnittelun etenemisestä löytyvät Kirkkonummi-päivien omalta sivulta.

https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummi-paivat

Varhaiskasvatuksen ja opetuksen kulttuurikasvatusohjelman suunnittelu

Kirkkonummella valmistellaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen kulttuurikasvatusohjelmaa, Kirkkonummen Kulttuurikompassia. Siihen liittyen kartoitetaan varhaiskasvatuksen ja opetuksen kulttuurikasvatukseen liittyvien toimintojen mahdollisuuksia ja tarjontaa Kirkkonummella. Tulkaa mukaan tekemään kartoitusta!

https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummen-kulttuurikompassi

Muut ajankohtaiset asiat

Muissa ajankohtaisissa asioissa osallistujat voivat kertoa myös omista ajankohtaisista projekteistaan.

Ilmoittaudu mukaan vaikka heti tai viimeistään 9.2.2022 klo 15 mennessä ja saat TEAMS-kokouskutsun, sähköpostilla: antti.airaksinen@kirkkonummi.fi