Valitse sivu

Masalan kirjastossa ja nuorisotilalla on hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille maanantaina 30.10. klo 15–19. Tuu ja tee: Kummittelua! -tapahtuman aikana voit esimerkiksi askarrella kummituksia, osallistua aavebingoon tai vierailla noidan huoneessa.

Klo 15–17 voit testata taitosi Harrastuspakun pakopelissä tai osallistua yli 10-vuotiaille tarkoitettuun Ihmissusi-ryhmäpeliin. Pakopelin kesto on noin 10–15 minuuttia ja sen lisäksi luvassa on normaalia Harrastuspaku-toimintaa. Ihmissusi-ryhmäpeliä pelataan Mestassa isolla joukolla, tule ja ota kaveritkin mukaan!

Haluatko kokeilla onneasi nuokan aavebingossa? Nuoriso-ohjaajat vetävät bingoja klo 15.30, 16.30, 17.30 ja 18.30. Nuokalla on käytössä myös suosittu pinssikone, jonka avulla voit tehdä oman Halloween-pinssin.

Kirjastoon on rakennettu kummitusaskartelupaja, karmiva noidan huone ja omatoiminen QR-koodisuunnistusrata. Noidan huoneeseen uskaltautuvat vain rohkeimmat, sillä sieltä löytyy kaikenlaista ällöttävää. Noita loihtii vierailijoille myös kasvomaalauksia. QR-koodisuunnistuksen aiheena on kummitus-Pokémonit, ja onnenpyörää pyöräyttämällä voit saada oman 3D-tulostetun rohkeusamuletin.

Kirjastossa on esillä kauhu- ja jännityskirjallisuutta, joten voit lainata kummitustarinoita tai kauhuromaaneja kotiinkin luettavaksi. Pukeudu halutessasi teeman mukaisesti ja tule mukaan kummittelemaan!

Tuu ja tee: Kummittelua! -tapahtumapäivä on osa kunnan vapaa-aikapalveluiden Tuu ja tee -tapahtumasarjaa. Tänä vuonna on järjestetty esimerkiksi Tuu ja tee: Perinteitä! sekä Kevätkarnevaalit kirjastotalo Fyyrissä ja Tuu ja tee: Liikuntaa! -tapahtuma uimahallilla. Ensi vuoden tapahtumia suunnitellaan parhaillaan.

Tapahtumakalenteri