Valitse sivu

Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden seuraava Tuu ja tee -tapahtuma järjestetään uimahallilla tiistaina 15.8. Liikunnallista ohjelmaa on luvassa lähes koko päiväksi, klo 9–14 ja klo 17–20 välisinä aikoina.

Tuu ja tee: Liikuntaa! -tapahtumassa nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä kansalaisopisto esittelevät laajasti kauden 2023–2024 ohjelmistoa. Allastiloissa pääsee tutustumaan noin puoli tuntia kestävillä näytetunneilla eri tasoisiin ja sisältöisiin vesijumppiin, liikuntasaleissa esitellään muun muassa taaperosirkuksen, aikuinen-vauvasirkuksen ja lempeän kehonhuollon kursseja. Aamupäivän aikana liikunnanohjaajat opastavat harjoittelua kuntosalilla, illalla liikunnan lomassa lapsille ja nuorille tekemistä järjestävät nuoriso-ohjaajat muun muassa maalauksen ja piirtämisen parissa. Lisäksi Senioripaku parkkeeraa aamupäivällä Vesitorninmäen lähiliikuntapaikan ulkokuntosalille klo 11–14 ja vastaavasti Harrastuspaku illalla uimahallin piha-alueelle klo 17–20. Allastilojen toimintaan pääsee osallistumaan pelkällä uimahallin sisäänpääsymaksulla, kaikki muu päivän sisältö on maksutonta.

Uimahallin aulatilassa tulee sijaitsemaan infopiste, jossa henkilökunnalta voi esimerkiksi käydä kysymässä vinkkejä sopivien tasoryhmien valitsemiseen. Ilmoittautuminen nuoriso- ja liikuntapalveluiden syksyn 2023 ohjattuihin ryhmiin alkaa tapahtuman jälkeisenä päivänä, keskiviikkona 16.8. klo 9.00. Kansalaisopiston ryhmiin voit ilmoittautua vaikka heti paikan päällä verkossa https://uusi.opistopalvelut.fi/kirkkonummi/fi/, tuntien lomassa opettajalle tai soittamalla asiakaspalvelupuhelimeen ti ja to klo 13:00 – 16:00 (puh. 040 1269312).

Tuu ja tee: Liikuntaa! -tapahtuman koko ohjelman löydät tapahtumakalenterista: https://tapahtumat.kirkkonummi.fi/fi-FI/page/64915d6264abb317f8b5246d

Kirkkonummen uimahalli: https://www.kirkkonummi.fi/uimahalli

Uimahalli sijaitsee osoitteessa Gesterbyntie 51, Senioripakun löydät klo 11–14 Vesitorninmäen lähiliikuntapaikalta osoitteesta Jokiniityntie 7.

Tuu ja tee -tapahtumat jatkuvat loka-marraskuun vaihteessa, kun Halloween-juhlia vietetään teatterin ja luovan ilmaisun teemalla Masalan kirjastossa maanantaina 30.10.

Kunnan vapaa-aikapalveluihin kuuluvat kirjasto- ja kulttuuripalvelut, nuoriso- ja liikuntapalvelut sekä opistot.

Tervetuloa liikkumaan ja tutustumaan toimintaan!